Újabb TV2-es sztár igazol a konkurenciához?

Már tárgyalnak a részletekről

2015/04/10

Nagy a mocorgás a két kereskedelmi csatorna képernyős arcai között. Alig fél éve Ördög Nóra borította az asztalt, őt követte Szabó Zsófi, bár ő nem tűnt túl jó választásnak az RTL klub részéről. Most pedig itt egy újabb név, aki lehet, hogy a konkurens csatornánál fog kikötni.

A Bors információi szerint folynak a tárgyalások az RTL klub és Gesztesi Károly között. Az elmúlt időszakban jócskán megtépázott színész abban az egyben volt egyértelmű, hogy igen, valóban volt a konkurens csatornánál megbeszélésen, de hogy milyen műsorról tárgyaltak pontosan, arra nem adott választ. “Ezt meg tu­dom erősíteni, de hogy melyikről van szó, arról nem beszélek. Legyen elég annyi, megkerestek, bementem tárgyalni, megszagoltam, milyen ott a levegő, de még nem döntöttem” – szögezte le Gesztesi egyértelműen. “Nemrég volt az utolsó tárgyalás, legközelebb konkrétumokról beszélünk” – tette még hozzá a sorozat sztár. Lehetetlen helyzetek, lejárató sajtóhadjárat, alkoholproblémák, kirúgás. Ezek tarkították mostanában a színész életét. Nem csoda, ha felmerült benne, hogy visszavágjon csatornájának, és a konkurens médiumhoz szerződjön!

Gesztesi Károly ellen komoly lejárató hadjárat indult az elmúlt hetekben. Először alkoholproblémáiról cikkezett a sajtó, majd viharos távozásáról a Jóban rosszban című sorozatból. Claudivál való kapcsolata pedig a mai napig nem tisztázott. Kattints a folytatásért!
Liptai és Gesztesi

Kolosi Péter természetesen egyelőre nem adott választ az újság kérdéseire, nagy a titkolózás a fent említett ügyben. Azért annyit sikerült kideríteni, hogy biztosan nem a Jóban rosszban konkurens szappanoperájának stábjához csatlakozik Gesztesi. Olyan egyelőre tényleg nem fordult elő a sorozatok életében, hogy egy színész a nagy rivális futó sorozatához igazolt volna. A Barátok közt producerét nem kereste meg az újság, elképzelhető, hogy egészen más irányba érdemes gondolkozni. Képernyős műsorvezetőként debütálhat vajon a színész a csatornánál? Ilyenre már láttunk példát, bár Szabó Zsófinak nem sikerült túl jól a bemutatkozó.

gesztesikaroly

Gesztesi Károly diplomatikusan nyilatkozik a TV2-től való távozásáról, a sztár nem szidja egykori kenyéradóját, sőt, még egy jövőbeni együttműködés lehetőségét sem zárja ki. “Leültem a TV2 vezetőivel, megbeszéltem, amit meg kellett, és felmondtam. A kol­léganőim gyönyörű virágcsokrokat kaptak tőlem, hogy aztán azzal szembesüljek, hogy elindult egy médiahadjárat, amit nem tudom, ki gerjesztett. A csatorna vezetőivel békében váltunk el egymástól, az is lehet, hogy fogunk még együtt dolgozni. Most már ott tartok, hogy a pénz nem alapvető fontosságú a számomra. Hál’ istennek, van annyi, hogy még a gyerekeimnek is jusson belőle. A kihívások érdekelnek, az, hogy jól érezzem magam ott, ahol vagyok” – mondta a színész.

Hozzászólások