Újabb világsztárt vádolnak szexuális zaklatással

Sokkoló vádak láttak napvilágot

2017/11/08

A szexuális zaklatásról szóló botrányok nem csitulnak, sőt, úgy tűnik egyre tovább bonyolódik. Újabb világsztárt vádoltak meg, méghozzá nemi erőszakkal.

A botrány tovább folytatódik, és úgy tűnik, az érintettek száma is egyre csak növekszik. Most egy újabb vád borzolja a kedélyeket a külföldi sajtóban: egy színésznő a világsztárt, Ed Westwicket vádolja nemi erőszakkal. Kristina Cohen egy Facebook posztban fejti ki állítását a zaklatásról.

Ed_Westwick_2010

Szexuálisan zaklattak három évvel ezelőtt. Sötét fejezete volt ez az életemnek, az édesanyám akkor haldoklott rákban, és nem volt időm hogy feldolgozzam a történteket és foglalkozzak a következményekkel. Nem volt körülöttem egy olyan támogató rendszer, hogy ezeket megtehessem. Eltemettem a fájdalmamat és bűntudatomat azért, hogy törődhessek a csapással, amit édesanyám elveszítése jelentett három hónappal később. (…) Akkoriban randizgattam egy producerrel, aki Ed Westwick barátja volt. Ez a producer egyszer elvitt a színész házába, ahol először találkoztam vele. (…) Távozni akartam mert nagyon fáradt voltam, de Ed felajánlotta, hogy pihenjek le a vendégszobában, és a barátom maradni szeretett volna még, ezért így is tettem. Szóval ledőltem és el is aludtam, majd hirtelen arra ébredtem, hogy Ed van fölöttem, ujjaival a testembe hatol. Megrázott, azt mondta akar engem, én pedig a rémülettől megbénultam. Nem tudtam beszélni, nem tudtam mozogni, lefogott és megerőszakolt. Egy rémálom volt, az utána következő napokkal együtt. A producer engem vádolt, azt mondta, aktívan részt vettem benne én is. Azt mondta, hogy nem mondhatok semmit, mert Ednek megvannak az emberei, akik tönkretesznek és elfelejthetem a karrieremet. Remélem az, hogy ezt elmondtam segít másoknak ilyen helyzetben, hogy tudják, nincsenek egyedül, és hogy ez nem az ő hibájuk.

A színész Instagramon reagált a vádakra, ahol azt írja, hogy nem ismeri a színésznőt, sosem kényszerített egy nőt sem soha semmilyen módon, és sosem követett el nemi erőszakot.

Forrás

Hozzászólások