Újra anyuka lesz Fésűs Nelly?

Ismét gyarapodhat a család

2015/05/26

Fésűs Nelly kiegyensúlyozott, boldog családban él két gyönyörű lányával és párjával, Vajtó Lajossal. Az azonban még korántsem biztos, hogy nem gyarapodik a család hamarosan…

Elza, Fésűs Nelly és Vajtó Lajos közös gyermeke október elején látta meg a napvilágot. Az egész ország együtt szorított a babának és a mamának is, hogy mind a ketten jól viseljék a szülést, ugyanis komplikációk adódtak nem sokkal előtte, de szerencsére minden a legnagyobb rendben zajlott.

fesusnelly6

Egy hónappal később arra is fény derült, hogy Lajos nagy fia is szerves része életüknek, így viszonylag gyorsan bővült a családjuk, ami természetesen nagy boldogság volt a számukra.

Nelly nagyobbik lánya élvezi, hogy segíthet anyukájának a gyermeknevelésben, sőt még az is előfordult, hogy közös munkát vállaltak. A kamaszlányból fehérnemű- és pizsamamodell lett egy fotózás erejéig: „Csenge okos, érdeklődő tini lány, igent mondott, és mindketten nagyon élveztük a fotózást. Csak úgy ismerheti meg önmagát, és dönthet, hogy milyen pályát válasszon, ha kipróbál új dolgokat. De nemcsak ebben a munkában volt a partnerem, otthon is az, bármikor számíthatok rá, ahogy ő is rám. Felelős anyuka vagyok, tudja, hogy mindent megbeszélhet velem, ugyanakkor vannak szabályok, mégis barátnőkként tudunk néha viselkedni. A nagylányom imádja a pótmamaszerepet, tökéletesen eteti és pelenkázza kishúgát” – mesélte Nelly a Blikknek.

fesusnelly3

A kis Elza véletlen ajándék volt számukra, de természetesen mindenki imádja. Ráadásul úgy tűnik, mamája nyomdokaiba léphet majd a már most megmutatkozó tehetsége alapján: „Elzának már most elképesztő hangja van. Lajos mondogatja is, hogy örökölhetett tőlem valamiféle tehetséget, biztosan opera-énekesnő lesz, mert az Éjkirálynő áriát rendszeresen, zengő hangon előadja. Persze éjjelenként. Ennek ellenére az apja szerelmes a lányába”– árulta el Nelly, aki párjával azt sem tartja kizártnak, hogy újra babát vállaljanak.

Olvass még Fésűs Nellyről!

Hozzászólások