Újra együtt Tóth Gabi és Markó Robi?

Erotikus fotót posztolt az énekesnő

2015/04/30

Sokat sejtető fotóval ünnepelte Tóth Gabi a tánc világnapját: korábbi szerelmével közös képet posztolt, miközben szenvedélyes táncot lejtenek. Vajon újra fellobbant a szerelem lángja?

Amikor Tóth Gabi a Szombat esti lázban szerepelt, már az első adások után érezni lehetett: forr a levegő az énekesnő és táncpartnere, Markó Róbert között. Nem sokkal később kiderült: mindent elsöprő szerelem bontakozott ki, ami a tánc még inkább táplált. A boldogság nem bizonyult hosszú életűnek, ám az énekesnő és a táncos nehezen tudott elszakadni egymástól, ezért több ízben újrakezdték a kapcsolatot. Végül rájöttek: szerelmüket nem lehet megmenteni, és végül elköszöntek egymástól.

Éppen ezért meglepő, hogy a tánc világnapján Tóth Gabi egy olyan fotót tett ki a közösségi oldalára, melyen szenvedélyes táncot lejt Robival, és az alábbiakat írta hozzá: “Amit már eltáncoltál, azt senki nem veheti el tőled, Éljen a tánc világnapja!

Nem tudni, hogy a megindító gondolatokkal csak nosztalgiázott vagy a szerelem újjászületését jelezte, rajongói mindenesetre egyértelműen örülnének, ha Gabi és Robi ismét egy pár lenne.

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on

Hozzászólások