Újra felbődülnek a motorok Alsóörsön

Kezdődik a 16. Harley-Davidson Open Road Fest

2015/06/10

Ismét motorbőgéstől lesz hangos az alsóörsi strand, hiszen 16. alkalommal nyit ki a Harley-Davidson Open Road Fest.

A nyár legnépszerűbb motoros rendezvényén újra támadnak a legjobb kétkerekű járgányok, és az elmaradhatatlan motoros felvonulás mellett ebben az évben is színvonalas külföldi és magyar fellépők teszik tiszteletüket Alsóörsön június 10. és 14. között.

A 16. Harley-Davidson Open Road Fest sztárvendégei között olyan nevek szerepelnek, mint az Európa, a Tankcsapda, EDDA Művek, Kowalsky meg a Vega, Anna and the Barbies, Hooligans és természetesen sokan mások.

open road fest

Két koncert között érdemes bekukkantani a fesztivál különböző programjaira, így a Custom Bike Show-ra, vagy végignézni a gyerkőcök versenyét Kids Race-en, esetleg szurkolni a műrepülő Veres Zolinak, aki az eget hódítja meg járgányával.

A fesztiválhelyszín adottságinak köszönhetően a környék tökéletes egy kis kikapcsolódásra is, ráadásul a fesztivál látogatói kedvezményes jegyeket kapnak, amennyiben felmutatják a karszalagjukat, így olcsóbban tekinthetik meg a Balatoni Csillagvizsgálót, Tapolcai-tavasbarlangot, Balatoni Múzeumot, Balatonboglár Kalandparkot vagy a Szigligeti Várat.

Hozzászólások