Újra forog az Édes Élet Győzike házában

Győzikét hátba szúrta a testvére?

2014/08/19

Bár a TV2 számára Győzike megszűnt létezni, kirúgták a showmant, mégis újra forogni fog a kamera a Gáspár házban. Győzit nem vette vissza a csatorna, testvérével, Zsoltival terveznek hosszútávon. 

A TV2 nem erősítette meg, de a Bors információi szerint Gáspár Zsolt aláírta a szerződést, így hamarosan önálló szereplőként láthatják a nézők az Édes Életben. Komoly döfés lehet ez Győzike számára, hiszen testvérével bár külön lakrészben, de egy fedél alatt lakik, így folyamatosan láthatja, amint Zsoltinál forgatnak.

Miután Győzike viharos körülmények között távozott a csatornától, rögtön elindult a találgatás: mi lesz a testvérével, hiszen az Édes Élet nézői nagyon megkedvelték őt. Akkor Zsolti önfeláldozó testvér módjára azt hangoztatta: ha a testvére nem szerepel a realityben, akkor ő sem. Vélhetően túl jól hangzott a TV2 ajánlata, és nem tudott ellenállni.

Amikor még mindkettőjüknek édes volt az élet
Amikor még mindkettőjüknek édes volt az élet

Állítólag Győzike testvérének egyre növekszik az ázsiója, már majdnem úgy kezelik őt, mint a csatorna legnagyobb sztárjait. Keresete pedig adásonként száz- és háromszázezer forint között mozoghat.

Győzike úgy érzi elveszítette a testvérét. Véleménye szerint Zsolti az ő hátán kapaszkodott fel, és ebben a magasságtól meg is szédült. Ám Győzike a saját sorsa miatt nem aggódik, mert állítja: már van munkája.

A TV2-s botrány után a showman teljesen kiborult, pszichiátrián is kezelték, de Győzi mindenáron be akarta bizonyítani igazát. Ez persze elmaradt, inkább közel két hétre Törökországba utazott családjával, hogy kipihenje a megpróbáltatásokat. Luxusszállóban, illetve a tengerparton lógatta a lábát, és az ott készült fotók szerint bizakodva tekintett a jövőbe. Nem csoda, hiszen épp az utazás előtt derült ki: Győzike az internetre költözik, és ott folytatja a show-t.

 

Hozzászólások