Újra menő a világító cipő!

A '90-es évek után végre megint kezdenek elterjedni a led-sorral ellátott lábbelik

2016/02/23

Emlékszel még a videoklip-robbanás hajnalára, amikor a mai szemmel primitívnek tűnő megoldások megannyi új trendet hoztak magukkal a köztudatba? Akkor kezeket fel, mert újra is a világító cipő, és megállíthatatlanul tör előre! Én pedig roppant mód örülök ennek!

A Musis Chanel (MTV) megalakulása után a nyakunkba szakadt több száz (később már ezer) videoklip, melynek kezdeti esetlensége mai napig a bája. Amerikából sorra jöttek a hatalmas költségvetésű, filmszerű profi klipek, amivel mindenki próbálta felvenni a lépést, amiből adódóan igen sok, mára már megmosolyogtató alkotás született. De hozott ez a hullám magával még valamit. Trendet, de rengeteget. Eszméletlenül sok kiegészítőt és öltözködési stílust kapott a világ a videoklipektől (persze nem csak a zenei ipar termelt ki stílusokat, de ez az irány kifejezetten meghatározó volt).

Szépen lassan a ’80-as, ’90-es évek kiegészítői cikik lettek, majd ahogy teltek az évtizedek újra és újra menők. A divat örök körforgása. De erről már mind hallottunk. A led-soros világító cipőt olyan értékes darabnak tartom, ami még ha ciki is, mégis átkozottul laza. Nagyon szurkolok neki, hogy újra divatba jöjjön és a 2016-os fesztiválokon már ebben lehessen menőzni anélkül, hogy infantilisnek néznék az embert (de lehet ezen ez a trend sem segít). A videón látható hölgyet egészen biztosan senki nem tartja sem infantilisnek, sem cikinek, hiszen amellett, hogy igen dekoratív és vagány a cipője, még jól is táncol.

Ha valaki tud szerezni egy ilyet nekem, kommentekben várom az elérhetőségét az üzletnek, ahol vehetek egyet!

Hozzászólások