Újra összeállt a Jonas Brothers

A rajongók már most imádják a klipet

2019/04/05

A Jonas fiúk hat év kihagyás után most már hivatalosan is újra összeálltak. Új videóklip érkezett a Jonas Brothers-től klasszikus Jonas stílusban!

A trió hat éve bomlott fel végleg és indítottak tagjai saját karriert. Joe Jonas-t a DNCE frontembereként hallhattuk számos nyári slágert énekelni, míg Nick a zenei pálya mellett a színészetben próbálgatta szárnyait, míg legidősebb testvérük, Kevin apukaszerepben tündökölhetett két kislánya mellett. A 2005-ben alapult fiúzenekar tagjai hamar hatalmas népszerűségre tettek szert, a Camp Rock című filmek mellett saját tévésorozatuk volt a Disney Channelen, de még Grammy-díjra is jelölték őket, ami az egyik legnevesebb díj, amit egy zenész kaphat.

A zenekar felbomlásának okairól nem igazán lehetett hallani beszélni őket. Szóvivőjük, Jesse Darris nyilatkozott róla a csapat 2012-es lemondott turnéja kapcsán:

“Mély szakadék van a bandán belül. Nem értettek egyet abban, hogy milyen irányban haladjon a zenéjük.”

Most úgy tűnik, sikerült megegyezniük és ma hajnalban már második új, közös videóklipjüket osztották meg Cool címmel. Az új szám és videó a Jonas Brothers korai éveinek stílusát idézi, vegyítve a fiúk közel tizenöt éves tapasztalatával és az évek alatt felvett saját stílusával is. Már csak azt reméljük, hogy az egyesülés után sokáig együtt is zenélnek még és, hogy a pletykaként felmerült turnénak valóban fennáll a lehetősége.

 

forrás

Hozzászólások