Újra összemelegedett a sztárpár! – Gratulálunk

A szerelmesek újra egymásra találtak

2017/02/09

Nem is olyan rég még a szakításukat írtuk meg, ma pedig remek hírt kaptunk a szépségkirálynőtől: újra együtt van szerelmével, és boldogabbak, mint valaha.

Egy hónap sem telt el mióta Szick Petra szépségkirálynő és Tihomir Mitov bolgár énekes bejelentette, hogy többé nem alkotnak egy párt. A hírt egészen pontosan január 12-én kaptuk, ma pedig remek hírt kaptunk a modelltől: újra együtt vannak és szerelmüket komolyabban gondolják, mint valaha. 

” Igazából egy hetet töltöttünk külön, aztán rájöttünk, hogy nem tudunk egymés nélkül létezni. Kiutaztam Szófiába az egyik legjobb barátnőmmel Gyulyás Fannival az idei Miss&Mr Grand Sea megbeszélésére, hiszen Magyarország idén is részt vesz a szépségversenyen. A reptéren óriási meglepetés fogadott: Tihomir és egy bolgár barátnőm Friderika várt a helyszínen. Egyáltalán nem számítottam erre. Egy hetet töltöttem Bulgáriában és ez idő alatt mindent tisztáztunk Tihomirral. Mint kiderült a szakítás is csupán azért volt, mert meg akart védeni a bolgár médiától. Ez az ügy elég bonyolult, nem is szeretnék róla beszélni. 

Eközben Tihomir elhatározta, hogy nagyon szeretne Tóth Verával duettet készíteni, mert imádja a hangját és Vera személyisége is megtetszett neki. Ha minden jól megy Tihomir csapata hamarosan felveszi a kapcsolatot a magyar énekesnővel. Tihomir rövid időn belül hazánkba látogat és óriási titkos projektbe kezdünk ketten, amit mindenki imádni fog. Az összeköltözés is szóba került már.” – árulta el Petra az RCNews-nak.

Hozzászólások