Újra szingli a magyar sztár!

Másfél év után szakított szerelmével a magyar énekes

2017/12/15

Másfél év után újra szingli a magyar énekes Lobó-Szalóky Lázár. Általában keveset árul el magánéletéről, azonban most kivételt tett. 

Lobó-Szalóky Lázár a Dirty Slippers frontembere újra a szinglik táborát erősíti. Az énekes nem szokott beszélni a magánéletéről, azonban az RCNews-nak mesélt egy kicsit mostani szakításáról. 

“Másfél év után szakítottunk a barátnőmmel. Nem szeretek a sajtóban a magánéletemről beszélni, azonban mióta lekerültek a közös képek a közösségi oldalaimról, s a koncerteken sem látnak mellettem senkit a rajongók, sokan írnak rám. Azért teszek kivételt, mert szeretem az egyenes beszédet és az őszinteséget. Jó pár évvel ezelőtt egy szakításomról írt a média, és az akkori sajtósomra hallgatva nem mondhattam el a teljes igazságot, így pedig én kerültem nehéz helyzetbe. 
Mindketten erős egyéniségek vagyunk, éppen ezért az álmaink megvalósítása nagyon fontos része az életünknek, így ő az egyetemi tanulmányainak, én pedig a zenének, s a fantasztikusan induló szóló karrieremnek élek. Nem vettük észre, mikor hidegültünk el egymástól. Csodálatos időket éltünk meg együtt, így boldogan fogok visszagondolni az együtt töltött időre. Csak sikereket kívánok neki!”

thumbnail_kép-252

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy Lázár miként tekint a jövőbe. Szerencsére nem jellemző rá a negatívság, így jókedvvel mesélt nekünk: 

“28 éves vagyok, idén értem el oda a karrieremben, ahová régóta szerettem volna eljutni. Rengeteg célom, tervem és a Dirty Slippers készülő nagylemeze mellett a saját szóló lemezem sikerre vitele lesz 2018-ban a legfontosabb küldetésem. Nagyon köszönöm a rajongók kedves szavait és támogatását!”

Hozzászólások