Újra szingli Debreczeni Zita

Két év után szakított a fotós és kedvese

2014/09/27

Két év után véget ért a 33 éves fotós – Debreczeni Zita és Kristóf kapcsolata. 

A hírről az érintettek hivatalosan nem számoltak be, de mindig akad egy távoli/közeli ismerős, aki beszédes, aztán ott van még a közösségi média is, ahol egy fotó, egy bejegyzés azonnal szemet szúr, ha az eltér a megszokottól. 

És, hát úgy Zita, mint Kristóf Facebook oldalán a legfrissebb képek nem kettőjükről, hanem sokkal inkább a kis kedvencekről szólnak. Merthogy a fiatalok két kutyust és egy macskát neveltek közösen. 

Fotó: Zita Debreczeni Photography/Facebook
Fotó: Zita Debreczeni Photography/Facebook

Egy bennfentes szerint Zita 2 hete költözött el párjától, ám mindenki abban reménykedik, hogy ez nem végleges döntés ugyanis a fiatalok nagyon szerették egymást, sőt a családalapítás is többször szóba került. A kapcsolat azonban már régebb óta nem lehetett a régi, mert hírek szerint Zita idén, nem párjával, hanem édesanyjával ment nyaralni – írja a Blikk.

Tavaly Kristóffal nyaralt Törökországban, akkor ünnepelték első évfordulójukat, és Zita boldogan akkor azt nyilatkozta,hogy ők nem csak szerelmesek, hanem nagyon jó barátok is. Hogy mi történt, azt csak ők tudják, de mindaddig míg ők ketten nem nyilatkoznak a szakításról, mi csak találgatni tudunk.

Egy biztos – újabb románc ért véget. Az, hogy a szakítás tartós marad-e, a két félen múlik. No meg az időn! 

Hozzászólások