Unikornis kávézó nyílt Bangkokban

Tömény giccs vagy különlegesség?

2016/10/04

Szeretjük a különlegességeket, mókásak az egyszarvúak, de ez az unikornis témájú kávézó már kicsit sok. Minden rózsaszín és minden szivárványos.

Az egyszarvú általában minden gyermek álmának netovábbja, azonban akadnak felnőttek is akik imádják ezeket a mitikus lényeket. Egy vállalkozó pedig olyanannyira odáig van értük, hogy nyitott egy unikornis kávézót. Sajnos a hely kicsit távol esik tőlünk, így nem tudunk bármelyik hétvégén ellátogatni, de ha Bangkokban jártok megéri néhány órát szentelni neki. 

A helyen szivárványszínű a szőnyeg, Barbie-rózsaszín a kanapé és a fotelek és természetesen az ételek is különlegesek. A vendégek fotózkodhatnak és játszhatnak az egyszarvúakkal. A spagettitészta szintén a szivárvány színeiben pompázik, a desszertek unikornisokkal vannak tűzdelve. A barátainkon kívül pedig a kis lények ülnek az asztalunknál. Az étlapon szereplő kajákban minden esetben visszaköszön a hely témája, nem meglepő módon. Úgy tűnik a Unicorn café hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen néhány nap alatt 160000 ember kedvelte a Facebook oldalát. 

Rengeteg különleges kávézóval és étteremmel találkoztunk már az elmúlt évek során, de ennél giccsesebb, rózsaszínebb helyet még nem láttunk. Ettől függetlenül azért kipróbálnánk. 

Hozzászólások