Unja a celebséget Sarka Kata?

Hajdú Péter felesége hátra hagyná a sztárvilágot

2015/06/28

Magyarország egyik legismertebb sztárfelesége, Sarka Kata, hiszen Hajdú Péter választottjaként egy egész ország ismerte meg és lett ceglédi lányból több ezrek példaképe.

A sztárságnak úgy előnyei, mint a hátrányai is léteznek. Sokan gondolják, hogy azért, mert valaki ismert, már nincsenek is hétköznapi gondjai, vágyai, tervei. A legrosszabb benne az, hogy mindenki jogot formál a valamilyen típusú véleménynyilvánításra: legyen az jó, vagy rossz, sértő, irigy, kedves, vagy biztató. Sarka Kata egyike azon sztárfeleségeknek, akik idővel maguk is felépítettek valamit, és már nemcsak valakinek a feleség, hanem igazi üzletasszonnyá érett. Sőt, legutóbb újabb feladatokat is kapott, műsorvezető lett egy egészségmagazinban, ahol újabb oldaláról mutathatja meg magát.

Sarka Kata 4

Persze, az, hogy valaki ismert, nem egyenesen arányos azzal, hogy minden feladatban és szerepkörben meg tudja állni a helyét. Kata azonban bebizonyította, hogy üzletasszonyként igenis rátermett, hiszen már harmadik éve szervezi az ország egyik legsikeresebb szépségversenyét. A magánéletben pedig jó anyukája két gyönyörű gyermekének és megbízható társa férjének. Mégis úgy tűnik, ha most elölről kezdhetne mindent, akkor nem ezt az utat választaná.

“Ha újrakezdhetném, nem biztos, hogy mindent ugyanígy csinálnék. Szívesebben választanék magamnak egy civil foglalkozást, és megmaradnék hétköznapi édesanyának” – vallotta be a Blikknek Sarka Kata. “Szerintem a média világában sokkal több csalódás ért, mint egy hétköznapi életben megtörtént volna. Ráadásul sokszor nem tudom eldönteni, hogy valaki érdekből közeledik-e felém, vagy valóban őszinték az érzései. Így pedig többször felmerül bennem a kérdés: kiben bízhatok?”

Bár Hajdú Péter megvalósította az álmát, mégis teherré vált számára a népszerűség. Lehet, hogy hamarosan visszavonul a Hajdú család? Olvasd el, mit gondol erről maga a családfő!

Hajdú Péter

Hozzászólások