Ünnepel a Schobert Norbi – Rubint Réka házaspár

12. Házassági évfordulójuk mellé óriási üzleti sikert könyvelhetnek el

2014/09/06
Ünnepel a Schobert Norbi – Rubint Réka házaspár

Az ismert házaspárnak több oka is van az ünneplésre mostanában. Igazi siker-széria az életük, mind az üzleti pályafutást, mind pedig a magánéletet illetően is. Csütörtökön jelentették be a nem mindennapi hírt, hogy leszerződtették az Update rendszerhez Andre Agassi 17-szeres ATP Masters Series tenisz világbajnokot, aki nem csak szerződő félként áll a család mellett, de arcát is adja a termék csoporthoz egész három éven keresztül! Mi ez, ha nem óriási siker?

De ez még nem minden! A házaspár szeptember 5-én ünnepelte 12-ik házassági évfordulóját. Réka és Norbi 13 éve alkotnak egy párt, és köztudott róluk, hogy imádják a romantikát. Sokszor támadják őket életmódjuk és vállalkozásuk miatt, az viszont vitathatatlan, hogy példás családi életet élnek.

Együtt a család - fotó: www.nlcafe.hu
Együtt a család – fotó: www.nlcafe.hu

Norbi és Réka sikerének titka nagy valószínűséggel abban is rejlik, hogy annyi éven keresztül ekkora harmóniában élnek. Sok akadályt oldottak meg együtt és szeretetben nevelik 3 gyermeküket, Larát, Norbit és Zalánt is. Réka többször elmondta, hogy imádja a várandósság időszakát, és bármikor vállalna még egy picit. Ki tudja, talán hamarosan erről is beszámolhatunk!

Egy régebbi kép; még nagyon fiatalon - fotó: www.sikerado.hu
Egy régebbi kép; még nagyon fiatalon – fotó: www.sikerado.hu

Természetesen az ő kapcsolatukban is vannak néha hullámvölgyek, fájdalmak, de mindig képesek voltak túllendülni ezeken, és ha úgy hozta az élet, a nyilvánosság előtt is meséltek problémáikról.

Évekkel ezelőtt Norbi félrelépéséről beszéltek őszintén Hajdú Péter műsorában, a közelmúltban pedig Norbi egészsége is veszélybe került. Azóta a fitnesz guru már jól van, és amikor csak teheti megköszöni Rékának, hogy kitartott mellette, és szereti őt.

Jóban-rosszban;  Réka Norbi mellett aszívműtétjekor - fotó:  www.kartc.hu
Jóban-rosszban; Réka Norbi mellett a szív műtétjekor – fotó: www.kartc.hu
Házassági évfordulójukról is hasonlóan romantikusan nyilatkoztak közösségi oldalaikon:

“13 évvel ezelőtt 2001 októberében megismertem… 1 hónappal később megkérdezte: “Elkísérsz egy életen át?” … majd 10 hónap múlva, 2002 szeptember 5-én a felesége lettem
Nem csak egy csodálatos Embert, szerető Férfit kaptam személyében, hanem egy IGAZ Társat!
Társat, aki szerelmével, szeretetével 13 éve megadja számomra azt az érzelmi biztonságot, amiről kislányként még álmodni sem mertem…
Ma délután a 12. házassági évfordulónkon, 100 szál vörös rózsával és egy gyönyörű gyűrűvel várt otthon
Nincsenek rá szavak, hogy mit jelent nekem… a végtelent”

Réka ezt a képet postolta közösségi oldalára:

fotó: Rubint Réka Facebook oldala
fotó: Rubint Réka Facebook oldala

Ugyanakkor Norbi Update oldalán a következő komment jelent meg az eseményről:

Norbi Update oldal:

“Egy vacsorával zárjuk a napot a Stereo Chef étteremben. Próbálom öreg magnószalagként szívemben rögzíteni a pillanatot, amikor Vele lehetek a tizenkettedik házassági évfordulónkon… Szép estét! N”

A gyönyörű vallomás mellett ez a kép szerepelt:

fotó: Norbi Update Facebook oldala
fotó: Norbi Update Facebook oldala

Mi is még egyszer gratulálunk Norbi és Réka! További sok boldogságot!

Hozzászólások