Ünnepi sztáreljegyzések

Jegygyűrű Lola és Szabó Zsófi fája alatt

2015/12/27

Két hazai sztár is gyűrűt talált idén a becsomagolt ajándékok között. Lola és Szabó Zsófi is rögtön a Facebookra posztolta a nagy karácsonyi élményt.

Lola még szenteste előtt, december 23-án biggyesztette ki üzenőfalára a jelentős életeseményt: a gyereksztárként megismert Korsós Juditot eljegyezte párja, Czoller Bence. Bár a Facebook felületen megjelenő információból nem tudjuk meg, milyen körülmények között hangzott el a mindent eldöntő kérdés, az mindenesetre már biztos, hogy a válasz egy nagybetűs IGEN volt rá. Reméljük ezúttal vidámabban alakulnak a dolgok.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Az ünnepek alatt került ki a nagy közösségi portálra az is, hogy Szabó Zsófi mit kapott ajándékba. Az óriási hírt minden komment nélkül tette közzé: 300 együtt töltött nap után szerelme, Kis Zsolt megkérte a kezét. Itt sem derült ki több részlet, semmilyen eljegyzési fotó vagy videó nem kíséri a bejegyzést, mindenesetre azt már korábbról tudjuk, hogyan gondolkodik a színésznő a kapcsolatáról: “Az ember nem mondhatja meg előre, hogy kivel szeretne összejönni. Ez a sors, a sors, az lerendez mindet.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Ez utóbbi hírt Sarka Kata sem tudta szó nélkül hagyni: “Karácsonyozás ma is ‪#‎xmas‬ ‪#‎csalad‬ ‪#‎baratsag‬ ‪#‎itthon‬ Zsófitól pedig fantasztikus hírt kaptunk! ‪#‎uristenferjhezmegyabaratnom‬ ‪#‎vegre‬ ‪#‎boldog‬ ‪#‎es‬ ‪#‎szerelmes“. Ezt a mondatot gépelte be a Facebook oldalán kirakott karácsonyi fotójához.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A szép ünnepi híreknek pedig csak egyvalaki nem tud igazán örülni:

gyűrű

Hozzászólások