Uralja az életedet a Facebook? Most még jobban fogja!

Amikor a Messenger átveszi az uralmat feletted...

2015/03/26

Komoly változások elé néz a Facebook Messenger, és vele az életünk. Az eddig csak egyszerű chat-programmal ezentúl lehet majd pénzt küldeni, cégekkel kommunikálni, időjárási adatokat nézegetni, az első körben már negyven új plugin kerül a bele. Ezért nyomták annyira éveken át

A Facebook az utóbbi években egyre csak nyomta és nyomta a Messenger nevű chat-programját, különösen okostelefonon, és ennek meg is volt az oka. A cégnek hosszabb távú tervei voltak/vannak egyik legsikeresebb termékével, amely már eddig is része lett az életünknek.

A pluginok, vagy kiegészítők komoly változást hoztak az nternetes szokásainkban, és várhatóan így lesz ez a Messenger esetében is. Mark Zuckerberg Facebook-tulajdonos maga jelentette be, hogy negyven új kiegészítő már el is készült hozzá, és ezen az úton kívánnak továbbhaladni.

facebookmess2

Jelenleg világszerte mintegy hatszázmillió felhasználóról van szó, ami hatalmas piacot jelent. Az amerikaiaik mr tudnak pénzt küldeni Messengeren keresztül, Európában csak később várható a bevezetése.

Hamarosan piacra kerül a Businesses on Messenger szolgáltatás is, mellyel webshopos vásárlásaink ellenőrizhetőek, vagy akár kapcsolatba tudunk lépni az ügyfélszolgálatokkal is. Ennek fényében jól érthetővé válik, a Facebook miért nyomta ennyire éveken át a Messengert.

Hozzászólások