Úristen! Ő Rubint Réka

Felismernéd a fitneszkirálynőt?

2015/03/25

Rubint Réka olyan fotókat mutatott magáról, amelyeket még sehol sem láthattunk róla. Minden felvállalt a fitneszkirálynő, nem titkolta múltját.

Azt mindig is tudtuk, hogy Réka szeret a családjáról mesélni, szívesen beszél gyermekeiről, Norbiról, de ma, a FEM3 CAFÉ-ban  a kamerák előtt egy másik oldalról is megismerhettük, hiszen a fitneszanyuka saját múltjáról, gyermekkoráról beszélt és nem rejtette el kislány- és tinédzserkori fotóit sem.

1607093_1617985401768798_7222150109078847619_nRéka többek között bevallotta, hogy kislányként kisebb túlsúlyt cipelt magán,  kevés volt az önbizalma, sőt még a tornatanára is elmarasztalta az órán és bukásra állt testnevelésből.

Persze mindez mára megváltozott, de nagy akaraterő és kitartó munka kellett ahhoz, hogy mindezt mára már a háta mögött érezze.

reka

Rubint – elmondása szerint – azonban a kemény, de szeretetteljes gyerekkorának és kitartásának köszönheti, hogy idáig jutott, hiszen három gyermek édesanyja és csodás karriert futott be.

Igazi parasztlánynak vallja magát, aki mindenben kivette a részét: akár ház körüli munkáról van szó, akár édesanyjának és szeretett nagymamájának a konyhában való tüsténkedésről.

Mindez hozzájárult ahhoz, ahogy akkor, amikor úgy érezte nem bírja tovább, akkor is talpon maradjon és megoldja a problémákat. Inkább bele sem kezd valamibe, ha nem érzi magáénak, viszont ami élteti, amellett tűzön, vízen át kitart.

További izgalmas titkokat tudhatsz meg a videóból:  

Hozzászólások