Utcára tennék Kordáékat?

Gyuri bácsi kikelt magából

2015/07/31

Eladnák az ingatlanosok Korda Györgyék feje fölül a luxusvillájukat, amelyben az énekes és felesége ma is lakik.

Korda György és felesége, Balázs Klári tavaly novemberben döntött úgy, hogy eladja a Velencén épült 400 négyzetméteres luxusvilláját, ám néhány hónappal később meggondolták magukat: szóltak az ingatlanügynöknek, hogy vegyék le a hirdetést.

Ám most ismét felbukkant az eladóvá vált villa hirdetése, sőt már az eredeti, 330 milliós árat is lecsökkentették 295 millió forintra. Csakhogy mindezt az ingatlan tulajdonosainak tudtán kívül.

„Nem eladó a velencei ház! Sőt jelenleg itt is lakunk. Már hónapokkal ezelőtt szóltunk az ingatlanosoknak, hogy vegyék le a hirdetést, mert nem adjuk el, de hiába. Nem tudok velük mit kezdeni. Erőszakot mégsem alkalmazhatok, hogy eltüntessék az internetről – mondta felháborodva Korda György a Blikknek.

A villa igazi luxuskuckó: a 400 négyzetméteres házat geotermikus fűtésrendszerrel, napelemekkel, napkollektorokkal és külön wellnessrészleggel szerelték fel, emellett található benne infrasorompók, kovácsoltvas kapu, kerti szökőkút, automata öntözőrendszer, a luxushatást pedig gránit- és márványburkolatok, intarziás parketta biztosítja.

hirdetés korda c
A hirdetés, amit novemberben Kordáék adtak fel

Korda György és Balázs Klári azért döntött végül a villa megtartása mellett, mert máshol nem találtak ilyen gyönyörű panorámát, a fenntartása pedig nyugdíjas éveikben is megfizethető lesz.

„Ennek az ingatlannak annyira alacsony a rezsije az energiatakarékos felszereltsége miatt, hogy akkor is fenn tudjuk majd tartani, ha már visszavonultunk a színpadtól – tette hozzá a táncdalénekes.

A napilap felhívta a hirdetést, érdeklődésükre az ügynök azt mondta, egyeztet az eladóval, majd amikor újságíróként hívták vissza, közölte, hogy a hirdetés már nem aktuális.

Olvass még Kordáékról!

Hozzászólások