Utoljára lép fel nálunk a Kiss

2019/11/07

“Most már tényleg ez az utolsó!”- szokták mondani a szülők a gyereknek, aki kér még egyet meg még egyet valamiből. Nos, ez a tényleg utolsó koncertje jön a Kissnek Magyarországon.

Volt már pár búcsúturnéjuk, de most úgy döntöttek a festett arcú hardrock ikonok, hogy tényleg leteszik a lantot – vagy legalábbis a gitárokat. Ajó hír viszont, hogy 2020 július 16-án azért még Gene Simmonsék durván a húrokba csapnak az Arénában, hogy bemetálozzák az éjszakát.

A koncert sorozat az End Of The Road (=Az Út Vége) fantázianevet kapta, melynek állomásaira hatalmas produkcióval és örök klasszikussá vált slágereikkel jönnek, hogy együtt ünnepeljenek a közönséggel. Majdnem öt évtizednyi kőkemény rock és szórakoztatás áll a banda háta mögött, melynek most az esszenciáját kaphatjuk majd egy ütős produkcióban.

24 aranylemez, lemezenként több mint 120 millió példányos eladási statisztika, a VH1 zenecsatornán még mindig benne a TOP10.-ben a legnagyobb hard rock előadói listán, az MTV rangsorán pedig a 9. legnagyobb metalegyüttes, több ranglistán is benne vannak az első 100-ban.

A zenei élményt lenyűgöző látványvilággal kombináló együttes most lélegzetelállító pirotechnikával, lézerekkel, gigantikus színpaddal és brutális fénytechnikával érkezik. „Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer vért és tüzet fognak okádni, rakétákat lőnek ki a hangszereikből és a rajongók felett szállnak” – ezzel fenyegetnek a szervezők Facebook eseményük leírásában.

Hozzászólások