V. Food Truck Show Budapest

Egy fesztivál, mely az egész család számára kikapcsolódást nyújt a Kincsem Parkban

2017/04/04

Idén immár ötödik alkalommal rendezik meg a Food Truck Show-t, mely minden korosztálynak szuper kikapcsolódást nyújt egy kellemes környezetben.

A Food Truck olyan jármű, vagy teherautó, amely felszereltsége lévén önálló vendéglátó ipari egységet képez, így rövid idő alatt bárhol fel tud tűnni ínyenc fogásokat, különböző specialitásokat, vagy akár nemzetközi és etnikai menüket kínálva elfogadható áron. Talán ennek is köszönhető, hogy jelenleg naponta 2,5 milliárd ember étkezik bolygónkon hasonló, mobil megoldás révén. A ’Food Truck Show’ fesztiválok elsődleges célja, hogy egy időben és helyen mutassa be a minőségi ételeket, italokat kínáló, mozgásra képes vendéglátó járműveket. A változatos alapanyagokból készülő ételek mellett vendégeink, kézműves szörpökkel, sörökkel, pálinkákkal és borokkal olthatják szomjukat rendezvényeken. 

A guruló gasztronómia képviselőinek krémje mellett lóversenyfutamok, agárversenyek, gyerekprogramok, zenekarok, utcazenészek, artisták szórakoztatják majd a kilátogatókat. 

Időpont: május 5.-7.

Helyszín: Kincsem Park

A hivatalos Facebook bejegyzést és a további részleteket itt találod meg. 

Hozzászólások