Vadító fotókon a Barátok közt szívtiprói

Nem szégyellősködtek

2015/09/17

A Barátok közt legszexibb pasijai ledobták a gátlásaikat, és bevallottak mindent csajozásról, kapcsolatokról és a rajongókról.

Solti Ádám, Seprenyi László és Csórics Balázs sokban hasonlítanak: mindhárman a Barátok köztben játszanak, sikeresek és bomlanak utánuk a csajok. Bár a három szexi srác közül csak egynél szabad a pálya, mindannyian elárulták legféltettebb titkaikat a nőkről.

Solti Ádámra egy éve talált rá a szerelem, és a Barátok közt szépfiúja azóta már vőlegény. Korábban azonban ő is kapott rajongói leveleket…

„Mindenki a tizenhat év korkülönbséget hozza fel, ami köztem és Berni között van, már a könyökömön jön ki. Több, mint egy éve vagyunk együtt, és én a nyolcadik hónap után megkértem a kezét. 35 éves vagyok, szeretnék családot, és úgy érzem, megtaláltam a leendő gyermekeik anyját. Azóta, hogy együtt vagyunk, már nem kapok leveleket, de korábban még obszcén üzeneteket is kaptam, volt köztük elég lényegre törő is… Viszont ezekre sosem válaszoltam, nem vagyok olyan, akit így el lehet csábítani” – árulta el Solti Ádám a Hotnak.

solti nagy
Solti Ádám egy éve van együtt szerelmével

Egészen más a helyzet Seprenyi Lászlóval, akinek az életéből már csak a szerelem hiányzik.

„Sokan felismernek, és néha odajönnek a lányok az utcán, de ezeket a helyzeteket soha nem használom ki. Nem kell minden fáról leszakítani a gyümölcsöt. A szakítás óta nincs senkim. Randizgattam ugyan, de ha őszinte akarok lenni, egy kicsit be is zártam. Összeköltöztünk, mégis kezdtünk távolodni egymástól. Lezártam ezt a kapcsolatot. Egész életemben úgy voltam, hogy jön, aki jön, nyitott voltam mindenkire. Most már csak a szerelem hiányzik az életemből – vallotta be a Barátok közt Barta Krisztiánja.

bk fiuk2
Seprenyi László és Csórics Balázs félmeztelenül is megmutatta magát (Fotó: RTL Klub)

A harmadik macsó, Csórics Balázs szíve is foglalt már: ő úgy érzi, megtalálta az igazit.

„Tavaly szeptemberben szakítottunk, kilenc hónapot külön töltöttünk, de május óta újra együtt vagyunk. Amég külön voltunk, végig éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Amikor rájöttem, hogy az a valami ő, leültünk beszélgetni. Nem volt haszontalan ez a külön töltött idő. Meg kellett tapasztalnunk, hogy az egymásra mutogatás sehová nem vezet. Ha azt érzi az ember, hogy megtalálta a párját, akkor ki kell tartani mellette. A rózsaszín fátyol egyszer úgyis lehull, de akkor is mellette akarok maradni – árulta el a macsó bőrbe bújt romantikus színész.

Hozzászólások