Vágó István nekiment Hajdú Péternek

Mr. Frizbi nem hagyja magát

2015/07/28

Vágó Istvánnak nagyon szúrta a szemét, hogy Hajdú Péter kormánypárti politikusokkal barátkozik, ezért nagy fricskát adott neki.

A köztudottan a baloldalhoz húzó kvízprofesszor meglódította a kommentelők véleménynyilvánítási kedvét, amikor lavinát indított Mr. Frizbi ellen.

Hajdú Péter és felesége a Balatonon pihent, méghozzá a Rogán házaspár társaságában. A kis társaság egy többmilliós hajóval szelte a magyar tengert. Mint kiderült: a húszmilliós mo­torcsónak Hajdú Péter új szerzeménye” – vette át Vágó István egy cikk részletét, melyhez olyan fotót posztolt, amelyen Hajdú Péter Medgyessy és felesége társaságában látható, majd hozzátette: „jaj, bocs, elszúrtam a képet, az egy másik Hajdú volt. Vagy ez egy másik Rogán”.

Vágó bejegyzése

Hajdú nem hagyta szó nélkül Vágó szavait, szinte rögtön kommentálta a kvízprofesszor posztját.

Köszönöm Neked a posztot, Pista! Ugyanaz a Hajdú, nem másik! És ugyanúgy szeretem ma is Medgyessy Pétert, Katalint, a feleséget és Anitát is. Péterrel a mai napig összejárunk! További sok lájkot kívánok a poszt­jaidhoz” – fűzte Vágó szavaihoz véleményét Hajdú.

vágó istván

Vágó István állítása szerint csak azért indította a cunamit, mert furcsállja Hajdú viselkedését.

Egyszerűen furcsának találtam. Ha Hajdú azért szakított Bálint Antóniával, mert az fideszes volt, ő pedig MSZP-s, akkor ez az akadály most elhárult” – mondta a Borsnak Vágó István.

Olvass még Hajdú Péterről!

Hozzászólások