Vágy és vezeklés

Ilyen, amikor a csaj túlfeszíti a húrt

2015/04/17

A vonzalom, ami egy férfi és egy nő között kialakul, akkor nyilvánul meg a maga teljességében, amikor a vágy nem ismerve határokat, csodálatos gyönyörben jelenik meg. A nő, ha kívánatos és szexi, a férfi számára ellenállhatatlan. A férfi charme-ja és kisugárzása meghódítja a nőt. Mégis, mi történik abban a pillanatban, amikor két test összeér, lüktet a forróságtól, de a nő hirtelen azt mondja: eddig, és ne tovább!

“Van egy nő az életemben. Gyönyörű, vonzó, kedves és humoros. A szex vele: fantasztikus! Évek óta ismerem, már többször voltunk együtt, de sohasem alakult ki közöttünk kapcsolat. Igaz, ha a szívem egy ideje már nem is, de én magam foglalt voltam. Lehet most követ vetni rám, de számomra ez a nő ellenállhatatlan. Valahányszor a bűvkörébe kerülök, nem bírok magammal. Egyetlen dologra tudok csak gondolni. Pedig értelmes és intelligens, mindig jókat beszélgetünk, nagyokat tudunk nevetni. Most azonban valami megváltozott bennem. Elválok. Ez a lány pedig…

iStock_000020128636_Small

Ő újra az életem része lett. Alig vártam az első találkozást, a véletlen hozott össze minket. Ennyi év, ennyi élmény, és még mindig nem változott. Csak szebb lett, és valahogy, nem is tudom, talán teljesebb. Ez a jó szó rá. Jól áll neki a kor. Hihetetlen, de zavarban éreztem magam mellette. Ahogy megszólalt, ahogy néztem a száját, a szemét, az arcának vonalát, ahogy ráomlott barna haja a vállára. Erőszakkal kellett elvonatkoztatnom a gondolattól magam, hogy átölelném és benne lennék. Amint átfutott az agyamon, ahogy összeér a csípőnk, együtt mozdulunk, egyszerre vesszük a levegőt… Képtelenség ilyenkor másra gondolni. Jó volt újra látni. Minden egyes találkozás zavarba ejtő, az első néhány perc olyan, mint ha az lenne az első. Sután mosolygunk egymásra, hirtelen elkezdünk gyorsan beszélgetni, beszámolni mindenféle apróságról, majd csak fokozatosan nyugszik le körülöttünk a vibrálás. Eddig kell kibírnom, csak eddig a pontig, hogy az agyam legalább egy lépésnyire hátrébb tudjon állni.

Megbeszéltük, hogy együtt alszunk. Megígértette velem, hogy nem fogok nyomulni, hogy csak egy kis összebújás, semmi más. Annyira ki voltam rá éhezve, annyira akartam magam mellett tudni, hogy abban a pillanatban bármit kérhetett volna tőlem. Aztán ahogy ott feküdtünk az ágyon, összeért a testünk, éreztem, hogy milyen forró a bőre, tudtam, hogy hibát követtem el. Nem ítéltem meg magam hibásan, és neki is be akartam bizonyítani, hogy képes vagyok rá. A szánk akkor ért össze aznap este először. Meleg és puha volt az ajka, éreztem a leheletét, az illatát. Apró, kicsi csókok váltották egymást, majd egyszer csak utat engedtünk a hévnek, a nyelvemmel kerestem az övét, magamhoz húztam, és úgy szorítottam, mintha soha senkit nem öleltem volna előtte.

iStock_000028425828_Small

“Képtelen vagyok rá!” Nem csak gondoltam, kimondtam. Úgy éreztem, ha akkor nem lehet az enyém, abba belebolondulok. Akartam őt, már attól a pillanattól kezdve, hogy először meghallottam a hangját a telefon másik végén. Nem tehetett róla, ésszel felfogtam, hogy gyengédségre vágyik, ölelésekre és csókokra, és esküszöm, ez a nő meg is érdemli. De pont azért, amiért ilyen, nem lehet neki ellenállni. Elkezd dolgozni bennem a tesztoszteron, és már csak azt látom a szemem előtt, ahogy magamévá teszem, többször, egymás után, és ő élvezi. Élvez alattam. Miattam. 

Egész éjjel egy percet sem aludtam. Forgolódtam, kattogott az agyam, szinte remegtem a vágytól. Néha csak egy csókot nyomtam a homlokára, vagy ha megmozdult, már húztam is magamhoz közelebb. Őt is akartam, de a testét még jobban. Amikor ott voltam felett és ő gyengéden megnyugtatott, az volt a legborzalmasabb pillanat az esténkben. Teljesen felajzva, úgy kívántam, mint egy csepp vizet a sivatag közepén, meg kellett hoznom egy döntést, ami képtelenségnek tűnt. Visszabújtam mellé, beleszagoltam a hajába, és mert tudtam, hogy gyengédségre vágyik, elengedtem a szexuális vágyamat, és diadalittasan hátra dőltem. Magamhoz húztam, és hagytam, hogy elaludjon a vállamon. Nem tudom hibáztatni, hiszen tisztáztuk, hogy mit akarunk a másiktól aznap este, és én ígéretet tettem. De fizikai fájdalmat jelent egy férfinek, ha ilyen állapotban hagyják. És egyáltalán: még mindig ő feküdt ott mellettem.

Young passionate couple

Reggel kicsit visszakaptam a régi énjét. Bolondos volt és rám mosolygott. Szeretem, ahogy nevet. Magamhoz húztam a csípőjét, ő pedig játékosan ellökte a kezemet. Alig két perc múlva már az ujjaimmal cirógattam odalent, és éreztem rajta, ahogy elönti a vágy. Egy éjszakát kibírtam, még egy reggel már nem megy! Rátettem a kezét merevedő férfiasságomra, miközben őt kényeztettem. Eltolt magától, de én akkor már nem engedtem. Megfogtam a derekát, a másik kezét az ágyhoz szorítottam, és úgy hatoltam belé, mintha az életem múlt volna ezen az egy aktuson. Ahogy a teste megfeszült a kéjtől, ahogy karja ellenállása enyhült az enyém alatt, totálisan felcsigázott. “Hiányoztál!” Ezt én mondtam. Nem tudom, honnan jött a szó, egyszerűen kibukott belőlem. Nem válaszolt, csak magához húzott és hagyta, hogy lassan, finoman elélvezzek benne. Tudom, hogy a kedvemért csinálta, de nekem még így is sokat jelentett.”

Hozzászólások