Vágyból szeretkezni

Vesd le a láncaidat!

2015/09/02

Ne háborúzz, szeretkezz! Tartja a mondás. És milyen igaza van! Csak sokszor elfelejtjük, milyen csodálatos élmény tud lenni, és mekkora energiákat mozgat bennünk. Miért kéne ettől megfosztani magadat, ha éppen egyedülálló vagy? Szeretkezni csodálatos dolog.

Ha egyedül vagyok, nekem már nem is jár a testi örömök megélése? Vessem meg magamat, amiért kívánom azt a férfit és együtt akarok lenni vele? Érezzek szégyent, gyarlóságot és mocskot, mert csak annyira vágyok, hogy hozzám érjen és bennem legyen? Talán azért a sok feszültség a mindennapokban, mert rengetegen élik elfojtásokkal az életüket, anélkül, hogy vállalnák az érzelmeiket, a vágyaikat. Nem vitatom, nekem is el kellett jutnom erre a pontra, de bejártam a megfelelő utat. Nem fogom csak azért rosszul érezni magamat, mert mások ezt tartják helyesnek. A magam ura vagyok, a saját vágyaimmal, az én testemmel, néha kívánósan, néha kicsit jobban. És most már még jobban.

szex2

Csak azt tudtam, hogy az első perctől kezdve valami furcsa bizsergés volt a gyomromban, ha mellette voltam. Teljesen meghülyültek a gondolataim, ha csak ránéztem, nemhogy a testemnek, a szavaimnak se tudtam parancsolni. Szerettem azt a kis élcelődést, ami köztünk volt, a jóleső bizsergést, ami nemcsak a gyomromban, de bizony annál lejjebb is jelentkezett. Annyira megtudtam kívánni egyetlen pillantásra, hogy még magam előtt is zavarba jöttem. Aztán szépen, lassan, egyik lépésről a másikra fedeztem fel magamnak a kis testét. Az egész egymásra találásunkat körbe fonta valami megmagyarázhatatlan misztikum, és én imádtam!

Furcsa mód az volt az érzésem, hogy tőlem várja az első lépés megtételét, ami csak azért esett kicsit nehezemre, mert szeretem a határozott férfiakat, akik tudják mit akarnak, főleg, ha azt meg is valósítják. Egyetlen apró pillanaton múlt, hogy felbátorodjon, én pedig teljesen belefeledkezzek. Tudod, ez az az érzés, amikor az egész testedben hangyák rohangálnak fel és alá, akarod az érintését, megveszel egy csókjáért, hogy érezd az illatát, a kis borostájának karcolását a minden érintésre kiéhezett bőrödön… És amikor megkapod, akkor alig tudsz betelni vele. Egyszerre faljátok fel a másikat, minden csókban van egy kis bujaság, szenvedély és maga a csodálatos szenvedés, hogy mikor válhattok végre teljesen eggyé! Szeretkezni itt és most, azonnal!

szex

Szerelmi légyottunk helyszínéül a pillanat heve adja meg a választ, hiszen nem volt mit gondolkozni azon, hogy akarjuk a másikat. Kívántam, már a gondolat elég volt hozzá, hogy elinduljon a testemben az a csodálatos láncreakció, amitől a másodperc tört része alatt készen állok a befogadására. És közben megfogja az arcomat, megcsókol, keményen belemarkol a hajamba, szenvedélytől és vágytól dagad a nadrágja, ami egyértelmű jele számomra az ő szenvedéseinek is. Csak egy kicsit húzzuk még… hadd élvezzem, hogy hozzám ér, hogy kényeztet, hogy tetszik neki, amit lát. Hadd simogassam végig a hátát, hadd induljon a nyelve felfedezőútra. Szégyellőssége ellenére olyan határozottan irányít, hogy egészen meglepődök rajta. Sőt, azon a nyers szexualitáson is, ami engem elragad. Zavarba ejt az üres stúdiószoba, hiszen bármikor beléphet egy idegen, de a vágy annál jóval erősebb. Akarom érezni magamban, és bár egy pillanatra elbizonytalanodok, ügyesen oldja a gátlásaimat. Határozottan húz egyet a csípőmön, nekem pedig nincs időm tovább gondolkozni. A kéj minden egyes porcikámat elönti, akarom keményen, akarom finoman, mindenhogy.

Tényleg létezik az a tudathasadásos állapot, amikor nem foglalkozol semmivel, csak a másik testével és a forrósággal, ami az egyik pillanatban elönt, és pulzáló gyönyörben teljesedik ki. Akarom még.

Hozzászólások