Vágyfokozó szexpóz, a békapóz!

Milyen a békaperspektíva?

2014/07/06

Egy idő után beleun az ember a munkájába, a hobbijába, sőt, néha még a szexuális életébe is, ezért kell valami, amivel mindig izgalmassá tehetjük azt!

Ilyen lehet egy új fehérnemű, egy hirtelen kitalált helyszín, de sokszor elég egy új helyzet is. Sok szexpóz van, amelyet ugyan szeretnénk kipróbálni, de nem tesszük, vagy egyáltalán nem is ismerjük azokat. Persze mindenki mást tart szexinek, de abban megegyezhetünk, hogy a férfiaknak az érzésen kívül a látvány is nagyon fontos.

szerelmes pár

Béka-perspektíva

Jelen esetben végre nem a pasi van felül, és az iramot sem ő diktálja. Újítsd meg a lovagló pózt! A szokásos helyzetben kerekedj felül partnereden (lovagló pózban), majd hajolj kicsit hátra, és emeld fel a lábaidat úgy, hogy lényegében ráguggolj a férfira, kicsit békaállás-szerűen, majd kezdj bele egy ütemes fel-le mozgásba!

Ennek a póznak a nagy előnye, hogy kedvesed teljes betekintést nyerhet az aktusba, hiszen lábaidat széttárod, neki pedig csak gyönyörködnie kell a látványban. Te kapaszkodhatsz a hátad mögött a lábában, vagy magad előtt a csípőjén is.

Előnyök és hátrányok

Haladó fokozatban hátat lehet fordítani a férfinak, így igazán új perspektíva nyílik meg a kapcsolatotokban. A póz hátránya, hogy könnyen elfáradhatsz benne, ha nem elég edzett a combizmod. Mindenesetre tutira megéri, hiszen közben cirógathat is a kedvesed, de segíthet neked a mozgásban is úgy, hogy kezével megkönnyíti a felfelé irányuló mozdulatokat.

Hozzászólások