Vágykorbácsoló ételek – csakis ínyenceknek!

Szex és gasztro: hedonizmus a hálószobában

2014/12/11

Szexi fehérneműk, félhomály, izzó vágyak… lehet még fokozni? Igen! Vágyat ébresztő, ínycsiklandó ételek, igazi hedonistáknak!

Azonban azok az ételek, amelyeket mi tálalunk most Nektek ennél sokkal izgalmasabb hatással bírnak: felkorbácsolják a vágyakat és élvezetesebbé teszik az életet!

A vörös bor
Igazán önfeledt és intenzív éjszakára vágysz? Akkor fogyasszatok vörösbort. Amellett, hogy gyorsabban ellazultok, javítja a véráramlását így jobb lesz a nemi szervek vérellátása az együttlét alatt.

iStock_000019974434_Small

A csípős chili
A capsaicin, egy olyan vegyianyag, amit a csípős paprikában mutattak ki, serkenti a vérkeringést és stimulálja az idegvégződéseket, így igazán érzéki élményben lehet része annak, aki fogyasztja.

A csokoládé
A kakaó olyan kémiai anyagot tartalmaz, amely fokozza az örömérzetet. Minél magasabb a csokoládé kakaótartalma, annál intenzívebb hatásra számíthat, és még csak lelkifurdalásod sem kell, hogy legyen a plusz kalóriák miatt! Lényeg, hogy csak étcsokoládét fogyasszatok.

iStock_000001789898_Small (2)

A dió
Omega-3 zsírsavakat tartalmaz, amelyek a nemi hormonok termelését a legmagasabb szinten tartják, ami a kutatások szerint hat a libidóra.

A vanília
Vacsora után a legjobb választásnak tűnik egy finom, valódi vaníliával ízesített fagylalt. Enyhén stimulálja az idegeket, így ami jó, az még jobb lesz.

Hozzászólások