Vajna Timi a pornópápa birodalmának tagja volt

Komoly pozíciót kapott

2016/01/16

Bár Vajna Timi nem beszél róla szívesen, komoly kötődése van az egyik leggazdagabb magyarhoz, a pornópápához.

received_2491012060986581

Régi önéletrajzra bukkant a Blikk olvasóriportere, és nem volt rest megosztani a dokumentumot. Ebből derült fény arra, hogy Vajna Timi a pornómilliárdos munkatársa volt.

Az emberek egy része üresfejű nőnek gondolja Tímeát. Sokak szerint a vagyonért ment feleségül Andyhez, aki a nagypapája lehetne. Pedig Tímea diplomás, szakmai tapasztalattal rendelkező hölgy, aki a munkaerőpiacon havi félmilliós fizetéssel járó állást is találhatna” – kelt Vajna Timi védelmére a napilap hasábjain az informátor, aki mintegy hat éve egy olyan cégnél dolgozott, ahová Timi beadta az önéletrajzát, de végül nem vették fel.

vajna timi

Pedig felvehettük volna a céghez. Nagyon jó referencia volt, hogy az egyik legnagyobb lapkiadónál és a pornómilliárdos Gattyán-birodalomban, a Jasmin Media Group Kft.-ben dolgozott korábban. Oda ugyanis nem vettek fel akárkit. Egy piacvezető cég volt dolgozója pedig mindig előnyt élvez a következő álláskeresésnél, de túl fiatalkának ítéltük meg a meghirdetett pozícióra” – tette hozzá az olvasóriporter.

Vajna Timi egy éven keresztül volt a pornócézár Gattyán György cégének alkalmazottja. Titulusa internetes hirdetési menedzser volt, de a LiveJasmin – ami a világ egyik legjelentősebb pornóoldala, és nem utolsó sorban Gattyán ezzel lett milliárdos – nem hozzá tartozott.

A Blikk szerette volna megszólaltatni Timit Gattyán Györgyhöz fűződő kapcsolatáról, de ezzel kapcsolatban nem akart nyilatkozni. Azt azonban elárulta, hogy az egyetemen, valamint korábbi munkái során szerzett tudását és tapasztalatait jelenleg működő vállalkozásaiban hasznosítja.

Olvass még Vajna Timiről!

 

Hozzászólások