Vajna Timi Andy ölében bújt a fa alá

Karácsonyi kisállatok

2015/12/27

A karácsonyi ünnepek még kellemesebben telnek, ha a házi kedvencek is végigkísérik a pihenőidőt. Vajna Tímea a szeretet ünnepéről apránként osztotta meg élményeit a Facebookon és az Instagramon.


Szenteste megtudhattuk nagymamája társaságában mennyire mennyei zongorahangokat tud előcsalogatni, ha megszállja a karácsony szelleme. Küszködjünk könnyeinkkel mi is a videó után:

 

Grandma in the background:)

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Karácsony első napján Timea a Facebookon kedveskedett követőinek egy tökéletes ünnepnapi képeslappal, amin minden megtalálható, ami a kellemes családi hangulatot árasztja. Dúl a szerelem a fa alatt Andyvel, és a hideg napoktól ellen felvértezett melengető összebújáshoz csatlakozik a páros bolyhos házi kedvence is. Szinte párhuzamban villódzik a Szentcsalád klasszikus ábrázolásával ez a szépséges fotó.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A szeretet ünnepének lezárására is tartogatott meglepetést Tímea, mégpedig egy kisállatos táncos videóval kápráztatja el rajongóit. Kétség nem fér hozzá, keresve sem találhatnák kedvesebb klipet a két ünnep között maradt időre. Ajánlatos a megmaradt bejglik és finomságok elfogyasztása mellett végigpörgetni a cukiságokat. Kellemes nézelődést kívánunk!

 

So what? Lets dance #kakadu #rozsakakdu #cocatoo Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Hozzászólások