Vajna Timi bíróság elé áll?

Számos híresség érintett a prostibotrányban

2014/11/27

Elindult a lavina, azaz a prostibotrány pere, melyben Vajna Timi, VV Éva, VV Dóri, Kustánczi Lia és Éden Szandra neve is felbukkan. Tanúként fogják meghallgatni őket.

A vád szerint az eredetileg szépségversenyek szervezésével, modellek és hostessek közvetítésével foglalkozó Répás Lajos 67 alkalommal szexmunkára közvetített lányokat. Az ügy hosszú ideig elhúzódhat, hiszen félszáznál is több tanút hallgatnak meg, akik között ismert lányok is szerepelnek.

Répás Lajos
Répás Lajos, a prostiper egyik vádlottja (fotó: Blikk)

Vallomást tesz majd Andy Vajna felesége, a Való Világ palsztikcicája, VV Dóra, a külföldi DJ karrierjét egyengető egykori Playmate, Kustánczi Lia, Éden Szandra és VV Éva is. Vajna Timi évekkel ezelőtt került kapcsolatba a szexguruval, de korábbi állítása szerint csupán annyiban merült ki a kapcsolatuk, hogy Répás Lajos felkérte őt: legyen egy rendezvény háziasszonya, de Timi nem élt a lehetőséggel. Ennek ellenére úgy tudni, Vajna Timi korábban már terhelő vallomást tett Répásra.

VV Éva úgy keveredett az ügybe, hogy néhány éve a szexguru által szervezett görög úton azt hangoztatta, hogy prostituáltat akartak csinálni belőle.

A tegnapi első tárgyaláson Répás Lajos minden részletre kiterjedően ismertette, miként folytatta tevékenységét, hogyan szervezte a munkákat a lányoknak, de egyértelműen tagadta, hogy üzletszerű kerítést hajtott volna végre.

Amikor regisztráltak, jelezték, társasági hostessmunkát is vállalnak. Ha férfiak ilyen lányokat kértek, szóltam nekik, és összekötöttem őket. Hogy hova mentek, mit csináltak, és mennyiért? – sosem tudtam, hiszen a kettejük dolga volt. Családanyák, egyetemisták, fiatal lányok kértek így segítséget, én senkit nem kerestem, hogy szexeljen pénzért” – idézte a Bors Répás Lajos tárgyaláson elhangzott szavait.

Hozzászólások