Vajna Timi csak mesterségesen eshet teherbe?

2 év múlva szeretnének gyermeket

2015/05/29

A Vajna házaspár számára egyértelmű, hogy szeretnének gyermeket, ám Timi lehet, hogy csak orvosi segítséggel lehet állapotos.

Andy Vajna csinos felesége kis túlzással előre tudja a sorsát, hiszen néhány évvel ezelőtt jósoltak neki, és eddig minden bejött, amit a kártyák mondtak. Biztos benne, hogy két gyermeke lesz; hiszen a jósnő ezt jövendölte.

Már megbeszéltük Andyvel, hogy az elsővel várunk még két évet. Persze tudom, hogy sürget az idő, elsősorban a férjemet, de ez a két év szerintünk még belefér. Akkor mindenképpen szeretnénk vállalni egy babát, lehet, hogy orvosi segítséggel. És bevallom, nagyon örülnék egy kislánynak – árulta el Vajna Timi a Best magazinnak.

andy vajna
A pár már nagyon vágyik közös gyermekre

A fiatal feleség rendkívül racionálisan látja az életet. Bár szeretné, ha hosszú évtizedekig együtt élhetne Andyvel, pontosan tudja, hogy erre kicsi az esély. A filmguru elmúlt 70 éves, az egészséges életmód nem az erőssége, vélhetően ezért is gondolt arra Timi, hogy csak mesterséges úton foganhat meg a gyermekük.

Tisztában vagyok vele, hogy nem fogunk még 40-50 évet lehúzni egymás mellett, de ez a mi sorsunk, valamiért későn kellett találkoznunk ebben az életben. Talán kegyetlenül hangzik, de nincs mit titkolni ezen. Persze lehetne többet is tenni azért, hogy az együtt töltött idő ennél hosszabb legyen, de nincs könnyű dolgom Andyvel. Nagyon sokat szivarozik, mindeközben folyton idegeskedik, szervez, dolgozik, állandóan pörög. Persze ez tartja fiatalon! Állandóan mondogatom neki, hogy vigyázzon magára, de hiába, nem hallgat rám. Szeretném, ha leszokna a szivarról, és többet mozogna, ezért kérem sokszor, hogy jöjjön el velünk kutyát sétáltatni. Már egy ideje megvettem neki a sportcipőt, de eddig sajnos egyszer-kétszer sikerült ráimádkoznom. Szeretném, ha Andy sokáig velem maradna, s együtt nevelhetnénk fel a gyermekünket” – tette hozzá Timi.

Olvass még Vajnáékról!

Hozzászólások