Vajna Timi: “Ha elválnánk Andyvel egymástól, nem kapnék dollármilliókat”

Őszintén vallott a híres rendező felesége

2014/12/03

Mostanában sokszor kerül szóba a Vajna házaspár gyermekvállalása. Timi elárulta, miért döntött úgy, hogy még várna a babaprojekttel.

Többen is azzal vádolják folyamatosan Vajna Timit, hogy csak a pénz miatt van együtt a nála jóval idősebb Andyvel. Ám most kiderült, mi az igazság ezzel a teóriával kapcsolatban.

Megkapta nyereményautóját és a többi ajándékot Miss World Hungary 2014

„Egy örökbefogadás egy egész életre szól. Nagyon szívesen felneveltem volna azt a kisfiút, ám ha bármi történne a házasságommal, nem tudnám miből felnevelni. Végzettségemre nézve közgazdász vagyok, és nem tudom, hogy ha úgy hozná az élet, ennyi év kihagyás után el tudnék-e helyezkedni a szakmámban. Könnyen lehet, hogy nem. Manapság pedig, amikor egy vagyon a beiskolázás, a gyereknevelés, miből fedezném ezt? Mert bármilyen meglepő is, ha elválnánk Andyvel egymástól, nem kapnék dollármilliókat. De még ezreket sem. Tulajdonképpen semmim sem lenne” – vallotta be a fiatal feleség.

vajna

„Tulajdonképpen senki nem tudja, mit hoz az élet. Lehet, hogy a mi házasságunk sem örök életre szól. Akár Andy életében, akár az enyémben jöhet valaki, aki miatt minden borul. Így én előre gondolkodom, és csak olyan dolgokat merek egyelőre bevállalni, amit egyedül is végig tudok vinni. Jelenleg még külön bankszámlám sincs, nem hogy külön jövedelmem. A szépségkirálynő választásból majd talán jövőre lehet nyereséget termelni, és ha minden igaz, most fog elindulni egy üzleti vállalkozásom. Ha lesz saját jövedelmem, és anyagilag független leszek, akkor majd én is merek hosszabb távra tervezni, de addig nem” – folytatta reális gondolatait és őszinte vallomását Timi.

Talán ezek a sorok végre lecsendesítik a rosszakarók és ellendrukkerek spekulációit, ami a híres házaspár kapcsolatát és anyagi helyzetét illeti. Andynek pedig az a legfontosabb, hogy minden úgy alakuljon, ahogy felesége akarja, így biztos támogatni fogja elhatározásában a gyermekvállalással kapcsolatban is.

Hozzászólások