Vajna Timi megvédi magát Damuval szemben

Bezúzatná a színész könyvét

2015/06/02

Damu Roland könyvéből eddig is rengeteg megdöbbentő információ látott napvilágot. A színész olyan sokkoló és fájdalmas élményeket osztott meg gyerekkorából, aminek hallatán sokan együttérzést mutattak az egykori sorozatszínésszel. Természetesen rengetegen kíváncsiak azokra a részekre, amikben egykori szerelméről mesél. Vajna Timi szabadulna a borzalmas emlékektől, érthető, ha eltüntetné a könyvet a polcokról.

Damu Roland leülte börtönbüntetését, amit a Vajna Timi ellen elkövetett erőszakos cselekmény miatt rótt ki rá a bíróság. A színész már akkor ígéretet tett, hogy szabadulását követően elmondja a saját igazságát életrajzi könyvében. Ahogy azt már mi is megírtuk, Roland borzasztó körülmények között nevelkedett, édesanyja sokszor alkoholmámorban úszva ütött-verte a fiát, akinek emiatt nem volt túl boldog a gyerekkora.

Damu Roland  - MTI

Vajon igaz lehet, hogy a fiatalságában elszenvedett bántalmazás és szeretethiány hatással van valakinek a későbbi kapcsolataira? Minden bizonnyal meg kell tanulni az embernek szeretet adni, amihez szükség van a megfelelő partnerre, ahol megnyugvást és békét talál. Damu Roland és Timi egykori kapcsolata a nyilvánosság előtt zajlott, a nézők is bepillanthattak a színfalak mögé, amikor a színész magából kikelve üvöltözött a lánnyal egy főzős műsor során, de számtalanszor lehetett hallani olyan pletykákat, hogy mennyire tüzesen élik meg a szerelmüket.

Iszonyatos teher megélni a bántalmazást, ezt tehát maga Damu is jól tudta, hiszen ilyen körülmények között nőtt fel. Mégis kezet emelt arra a nőre, aki akkoriban a támasza és segítsége volt. Ezért pedig felelnie kellett. A börtönből nem régen szabadult színész egyik rabtársa édesanyjának személyében pótanyára talált. A nő felajánlotta, hogy szeretné anyai törődéssel és gondoskodással magához ölelni Damut, hogy neki is része legyen ebben a szeretetben. Anyósa pedig eleve hatalmas szeretettel bánik a színésszel. “Az anyai szeretet hiánya mindig gyötört, és kisgyermekként mély sebet okozott, ami azóta sem tud begyógyulni, hiszen az ölelések, az anyai gondoskodás mindent jelent egy gyereknek. Ha pontosan az bántja, veri, akinek óvnia kéne, az kihat egy egész életre. Anyósomban egy olyan asszonyt tisztelhetek, aki becsületes és szerető anyukája Edinának, és már egy kicsit nekem is” – írja a Bors Damuról, akinek így hirtelen két új anyukája is lett.

Vajna Timi

Vajna Timi kálváriája nem ért véget azzal, hogy bántalmazója börtönbe került. Biztos lehetett benne, hogy egy napon szabadul majd a színész, és akkor nem tesz lakatot a szájára. Andy Vajna csinos felesége most kénytelen felszakítani a begyógyulni látszó sebeket, hiszen Damu új könyvében természetesen kitér kettejük kapcsolatára is. Sokáig tartott, míg a hoszteszből lett üzletasszony túltette magát az őt ért sérelmeken, de egy új szerelem és a boldog jövő kilátása feledtetni tudta vele a borzalmakat. Most mégsem lehet gondtalan a nyugalma.

Vajna Timi a borzalmak elfelejtésén dolgozik, és még azt is kilátásba helyezte, hogy bezúzatja Damu könyvét. Érthető, ha nem szeretné viszontlátni azt, ami vele történt. Ráadásul akkoriban az egész sajtó előtt zajlottak az események, tehát nem maradhatott rejtve egyetlen részlet sem, ami csak tovább nehezítette a körülményeket. Hiszen komoly teher lelkileg feldolgozni egy ilyen eseményt, akkor pedig pláne, ha még a környezet is nyomást gyakorol az emberre. Timi úgy döntött, lépéseket tesz annak érdekében, hogy örökre a feledés homályába vesszenek a vele történtek. “Megtettem a szükséges jogi lépéseket az ügyben” – ennyit árult el az ügyről Vajnáné, aki most leginkább a hétvégi szépségversenye szervezésével van elfoglalva, hogy minden a legapróbb részletekig ki legyen dolgozva, és egy világszínvonalú show-t hozzon Magyarországra.

Hozzászólások