Vajna Timi nem mehet Amerikába

Szomorú üzenetet intézett követőihez

2015/04/02

Égető lenne Vajna Timi számára, hogy minél hamarabb átjusson a tengerentúlra, ám egyelőre ez biztosan nem lehetséges. Nemcsak kötelezettségei szólítják Amerikába, hanem egy nagyszabású fesztivál is, amiről úgy néz ki, kénytelen lesz lemondani.

Belépőjegyeit árulja közösségi oldalán Vajna Timi – derült ki a Bors soraiból. A világszerte ismert és elismert Andy felesége egy darabig kizárt, hogy kijusson Amerikába. Csalódottságát rajongóival is megosztotta:

„Fesztiválozók figyelmébe! 3 VIP-jegy a Los Angeles-i Coachella fesztiválra április 10–12-re eladó. Tavaly DiCaprio is ott volt. Én sajnos nem tudok menni a vízum miatt” – így hát ha valakit esetleg érdekelne ez az esemény, illetve a hollywoodi sztárok, akik talán tiszteletüket teszik ott, nem kell mást tennie, mint felvenni a kapcsolatot Timivel és közel félmillió forintot fizetni a feleslegessé vált jegyeiért.

vajna_timea

A lap természetesen felkereste, hogy szóban is megerősíthesse az értesüléseket: „A zöld kártyám ügyintézés alatt áll, ezért most még nem tudok kimenni Amerikába, turistavízummal sem. Pedig egyre sürgetőbb volna a személyes találkozások miatt, ugyanis e-mailben már napi szintűek a megbeszéléseink az idei Miss Universe Hungary kapcsán. Egy nagyszabású show-ra készülünk.”

Hozzászólások