Vajna Timi sanyargatja magát?

Különleges mozgásformát választott

2014/07/15

Vajna Timi a közösségi oldalakon egy olyan fotót posztolt, amelyen első látásra úgy tűnik: egy kínzókamrában van. Pedig csak a Pilates egyik ágát gyakorolja.

Vajna TimiAndy Vajna felesége mindent megtesz azért, hogy bombaformában legyen. Timi rengeteg mozgásformát kipróbált már; imád síelni, rajong a vízi sportokért, egy ideje pedig a Pilates különleges formájában találta meg a számára legmegfelelőbb sportot.

Bár az Aero Pilates külső szemlélőként rémisztőnek tűnik, hiszen olyan, mintha kínzóeszközök között zajlanának a gyakorlatok, pedig csak arról van szó, hogy különböző eszközök, gépek segítségével teszik hatékonyabbá a Pilates alapmozdulatait.

Vajna Timi számára már egy ideje hatásosnak tűnik ez a mozgásforma, hiszen már korábban is posztolt néhány különleges pilateses fotót. Bár a fiatalasszonynak az elkövetkezendő hetekben lehet, hogy kevés ideje lesz edzeni, ugyanis most már hivatalosan lehet jelentkezni a Miss Universe Hungary-re, arra a szépségversenyre, amelynek ő a főszervezője.

Hozzászólások