Vajna Timi szégyelli a testét?

Retusálás nélkül nem jelenhet meg fotó róla

2015/04/20

Vajna Timit mindig, minden körülmények között tökéletes formában láthatjuk viszont az óriásplakátokról, azonban a valóságban nem teljesen olyan, mint a megreformált fotókon. Ennek oka pedig nem más, mint az, hogy Timi sem teljesen elégedett magával.

Sőt, azon túl, hogy nem teljesen elégedett, még rajongói is felfigyeltek arra, hogy nem minden egyezik a paparazzók által készített és az átdolgozott, photoshoppolt fotók között. Timi ujját ugyanis retusálni kellett: valódi hüvelykujja ugyanis jóval rövidebb és vaskosabb, mint az óriásplakátokon szereplő ujj.

34555

Timi előszeretettel használja az Instagramot. Végignézve a fotókat feltűnik, hogy ujjait, legfőképpen hüvelykujját nem mutogatja szívesen.Ahol lehet, behajlítja vagy eltakarja. Néhány képen viszont még így is fellelhető Timi keze teljes valójában, így jól látszik az a szépséghiba, amin műtéti beavatkozással sem lehet segíteni, írja a Bors.

Sőt, még egy fotográfus is megállapította, hogy bizony egészen más a természetes Timi ujj, mint a számítógép program által megváltoztatott.

10274216_571388502981905_685835985627035151_n

“Az eredeti képeket látva egyértelműen kijelenthető, hogy az óriásplakáton látható kéz retusálva van. A Photoshop egyik alap eszköztárába tartozik a Liquify, aminek segítségével a görbületek néhány kattintással teljesen újraírhatók. A leggyakrabban a felesleges kilók eltüntetésére használják a fotósok, de egy ilyen szépséghiba kiküszöbölésére is tökéletes megoldást nyújt.”

 

Hozzászólások