Vajna Timi szexin pózol a hullasápadt Andy mellett

Halloween hangulat a sztárvilágban

2015/11/01

Őrületesen menő Vajna Timi és Andy fotója, de Kárpáti Rebeka zombivá alakulós videója se semmi. Úgy tűnik a láz egyre szélesebb körben gyűjti áldozatait, akik élőholtakként lézengenek egész este az utcákon, olykor a frászt hozva a még fertőzéstől mentes emberekre.

Ha október 31., akkor halloween, és már nem csak a tengerentúlon. Nyilván sokan lázadnak ez a fajta hóbort ellen is hazánkban, hiszen ha korábban nem volt divat, akkor most miért kell az amerikai őrültségeket itthon is majmolni. Egyébként meg nem mindegy? Ha éppen nem ezért hőzöng a magyar, akkor talál majd valami mást, mint például a közelgő karácsonyt – amikor már sokan lázban égnek, akkor jönnek az ellentábor jeles képviselői, akik előszeretettel rombolják le magvas gondolataikkal a – szürke hétköznapokból kiszakadni vágyó – lelkes ünneplőket. Ugye ismerős? Ha te is a károgók közé tartozol, ne is olvass tovább, mert ez most csak azoknak szól, akik élvezik mindazt, ami kizökkenti őket a rutinos mókuskerékből.

Már napokkal, sőt hetekkel ezelőtt megkezdődött az ötletgyűjtés és készülődés, hogy október utolsó napjára minden tökéletes és félelmetes legyen. Az ijesztő jelmezek, a művér és egyéb kiegészítők elengedhetetlenek, ha valami igazán ütősre vágysz halloweenkor. Vajna Timi és férje együtt hódoltak eme nemes alkalomnak, ráadásul nem is akárhogy…

vajna_halloween
(fotó: Facebook)
És tudod ki volt még igazán menő? Az egykori szépségkirálynő-jelöltünk, R. Kárpáti Péter lánya, Rebeka. Nézd meg, hogyan változik elképesztő zombivá pillanatok alatt a saját szemed előtt! Utána pedig mesélj, te minek öltöztél idén?

Hozzászólások