Vajna Timinek újra rettegnie kell Damutól?

Kemény szavakkal illették a sztárfeleséget

2015/03/07

Damu Roland hamarosan szabadul a börtönből, és lehet, hogy Vajna Timi újra félhet! A színész unokatestvére ugyanis egy levelet küldött Timinek, amelyben keményen beolvas neki.

Nagy szerelem volt Damu Roland és Palácsik Tímea között, ám az érzelmek brutalitássá fajultak, a színész többször megverte egykori kedvesét. Szakításuk után – mint egy tündérmesében – a lány találkozott a gazdag producerrel, feleségül ment hozzá. Közben pedig Vajna Timi feljelentette volt szerelmét, aki súlyos testi sértés és nemi erőszak miatt négy és fél év börtönt kapott. 

Damu hamarosan kiszabadul, és a közeledő időpont apropóján Londonban élő  unokatestvére levelet írt – amit a Borsnak is eljuttatott -, a címzett Vajna Timi volt.

„Kedves Timi!

Én nem irigykedem rád, elérted, amit szerettél volna: jó helyen voltál jó időben. Nem vagyok rád féltékeny sem, pedig veled ellentétben nekem nincsenek millióim, nem kapok gyémántgyűrűt, de vannak igaz barátaim, szerető családom, és ami talán fontosabb, lelkiismeretem is.

Illúzió, amiben élsz.

Bár hiszem, felesleges ezt leírnom, hiszen lepereg rólad, ami nem feltétlenül a te hibád. A mai vi­lág­ban ez nem szokatlan: a pénz, a hatalom, az ezek iránti vágy ezrével változtatja meg az em­bereket úgy, hogy szinte észre sem veszik. Hasonló értékrendű emberek közé csöppenve hamar közéjük valók lehetnek. Kígyóvá, mint te. És nem nézik, ki az áldozat, csak felfalják, és átsiklanak rajta. Téged is így tartunk számon!

Ne érts félre, örülünk a boldogságodnak! Sajnos, nem lehet mindenki olyan szerencsés, mint te! Amit tettél, arra azonban sem magyarázat, sem bocsánat nincs! Talán egyszer megértesz majd minket…

Vajna Tímea és Andy Vajna
Timi és Andy állítja: nagyon boldogok együtt

Borzalom, miket nyilatkoztál egykor az unokatestvéremről, de a ,lúzer férfiakról’ is. Gondolkodj el néha, mielőtt bármit kijelentesz! Sok más dolog van az életben a pénzen és gyémánton kívül. Vigyázz, nehogy az élet egyszer igazságot szolgáltasson, és visszaüssön!

A testvérem kibírta a börtönt. És jól van, mert erős, és egyre erősebb lesz. Túl van rajtad! Bár soha nem fogja elfelejteni, mit tettél vele, és mi sem, hogy ezzel mit tettél velünk. Nem mondom azt, hogy Roland nem hibázott, hogy szent ember. Voltak hibái, mint mindenkinek, de ettől még ember maradt, akinek van szíve, embersége, lelkiismerete.

Én és mi, az igazi szerettei eddig is mellette álltunk, ezentúl is mellette maradunk mindig és mindenben. Csak az vigasztal minket, hogy a teljes igazságot mi biztosan tudjuk, és még egyvalaki: te. Ennek tudatában hajtjuk álomra a fejünket mindennap. Reméljük, neked is eszedbe jut néha!     Üdvözlettel: Zita”

Az unokatestvér nem árulta el, hogy milyen információk vannak a birtokában. Csupán annyit, hogy támogatni fogja a színészt.

Beszéltem vele telefonon többször, tartjuk a kapcsolatot. Szabadulása után természetesen találkozunk, hazautazom Londonból, és amiben tudok, segítek neki” – mondta a napilapnak az Angliában élő Zita.

 

Hozzászólások