Vajna Timit férje is fogyókúrára fogná

Megszabadulna pár kilótól a vékony üzletasszony

2015/08/05

Egy nő sosem lehet teljesen elégedett az alakjával, igaz ez főleg akkor, ha közszereplőként nap mint nap megmutatja testét a nagyvilágnak. Vajna Timit szinte egyhuzamban edzeni látjuk, férje mégis fogyókúrára fogná a szépséges asszonykáját.

Vajna Timit már többször láthattuk különböző sportok kipróbálása közben, tudjuk, hogyan ebjógázik, vagy edz a családi fitnesz teremben, de rendszeresen oszt meg olyan képeket közösségi oldalán, amikor éppen a margitszigeti köröket rója. Vékony, szálkás alakjára semmi oka nem lenne panaszra, ennek ellenére ő mégis elégedetlen, és szeretne pár kilótól megszabadulni. Ebben pedig férje is támogatja, aki szerint állítólag Timinek illene megszabadulnia 5-6 kiló súlyfeleslegtől. Azért ilyenkor asszonykája is rendesen kiosztja urát. ” Öt-hat kilót szeretnék fogyni, mert elégedetlen vagyok az alakommal. Sokat sportolok, mégis vannak területek, mint például a combom, ami lehetne formásabb. Andy is megerősített ebben, néha piszkál miatta, de olyankor viccesen visszacsípek azzal, hogy: „baba, neked meg a pocakodra kéne figyelned” – mesélte Vajna Timi a Borsnak.

Vajna Timi

A sztárfeleség azt is elárulta, hogy bizony tökélyre fejlesztette már önképfotózását, még azt is tudja, hogyan tartsa a lábát a képeken, annak érdekében, hogy vékonyabbnak tűnjön a csípője. És nem csalás, nem ámítás, Timit is kísértésbe hozzák azok a programok és telefonos applikációk, amelyekkel kis retust azért el tud végezni a testén. “De fogynom kell! Egyébként megtanultam fotózni magam. Vannak beállások, amelyek optikailag csalókák. Például, ha a jobb lábam van elöl, kinyújtva, és egy kicsit oldalra dőlök, vékonyabbnak tűnik a csípőm. Nem nagy változtatásokat kell elképzelni, de egy telefonos applikációval azért rá szoktam néha segíteni a combomra, ha már tényleg nem vagyok elégedett magammal. Sokat teszek azért, hogy a helyzet változzon, remélem, sikerül elérnem a célomat.”

vajna_timi_2

Csak el ne kövesse ugyanazt a baklövést, mint egykoron Beyoncé, akin azért röhögött az egész világ, mert olyan rosszul retusálta ki a belsőcombját, hogy azt nem lehetett nem észrevenni. Szerintünk Timi így is vékony és csinos, semmi szüksége nem lenne a fogyókúra, reméljük erre ő is rájön, mielőtt őrült diétába kezdene!

Hozzászólások