Vajon Lajcsi tudta, kivel zárták egy cellába?

Minden beszélgetését kihallgatták

2016/01/26

Újabb részleteket árul el Lajcsi a börtönben töltött napokról: kiderült, hogy cellatársa valójában egy tégla volt, aki minden beszélgetését kihallgatta.

Lactinell banner 2018_05_24_05

Egyre többet lehet megtudni Lagzi Lajcsi a börtönben töltött 125 napjáról: a mulatós-sztár eddig nem kommunikálhatott senkivel, ám miután vasárnap kiengedték, de most kiderült: mi is történt vele előzetes letartóztatása alatt. Többek között elárulta, hogy a kezdeti szigor után szinte nem is foglalkoztak vele, és míg először egyedül lakott a zárkában, később cellatársat is kapott. Nem is akár milyet.

Volt egy tégla, vagyis besúgó a zárkámban, de ez sem baj, meg az sem, hogy minden beszélgetésemet élőben lehallgatták” – árulta el Lagzi Lajcsi a Blikknek, és azt is hozzá tette: csak Mr. Dáridó-gazdaként emlegették, ám a 125 nap alatt csupán egyetlen gyanús mondatot kaptak el tőle, amikor az állítólagos vesztegetésről beszélt.

Ám Lajcsi szerint nem csak a zárkában, hanem már jóval a letartóztatását megelőzően, egészen pontosan két éve lehallgatták a telefonjait és minden beszélgetését, és amikor a börtönbe került, már egy kész nyomozati anyagot mutattak fel.

„Bárki kerülhet ilyen helyzetbe. Két éven keresztül figyelt meg a nyomozóhatóság: lehallgatták a telefonomat. Soha nem tudhatod, miért kerülsz ilyen helyzetbe. Amikor előzetesbe kerültem, akkor elővettek egy lehallgatási anyagot, bemutatták és azonosítottak vele. Számunkra nem tisztázódott, miért kezdték el a lehallgatást – nyilatkozta Lajcsi a HVG online-nak, és elárulta: egy 3×3 méteres zárkában volt elzárva, és nem bántotta senki, egyedül a családját hiányolta.

Hozzászólások