Vajon mi lehet Bereczki és Nika között?

Legféltettebb titkaikat is megbeszélik

2015/10/01

Bereczki Zoltán már évek óta figyelte Veres Mónika karrierjét: az énekes bevallotta, a munkán kívül is szoros a kapcsolatuk.

Nika még a kilencvenes években bukkant fel a magyar popzenei világban, a Papa, ne félts! című slágerével írta be magát a zenetörténetbe. Bereczi elárulta: már akkor is felfigyelt a lány tehetségére, és mióta Veres Mónika felnőtt nőként is bizonyított, rengeteget segít fiatal kolléganőjének.

Évekkel ezelőtt élő zenekarra kezdtünk el koncertezni, és ő vokálozott nálunk. Persze láttam már a „kis” Nikaként, de nem emlékeztem rá. Csak később jöttem rá, hogy ugyanaz a két személy. Nagyon szépen dolgozott a háttérben,  de azt akartam, hogy jöjjön előre, nem hagyhattam, hogy a háttérben megbújjon – mesélte Bereczki Zoltán, aki mindig bíztatta Nikát, hogy mutassa meg énektudását. – „Akkoriban hasítottak a tehetségkutatók, és megkérdeztem, miért nem indul valamelyiken. Hosszú évek után aztán a Voice-ban találta magát. Azt állítja, hogy én is benne vagyok ebben – tette hozzá az énekes a Hotnak adott interjúban.

Közös fotózás közös cikkhez…! #városliget #nika #bereczki #fotózás

Posted by Bereczki Zoltán Official Fanclub on 2015. szeptember 22.

Nika állítja, hogy Bereczki miatt kezdett el felbátorodini, de idősebb kollégája is sokat tanul a kapcsolatukból.

Nem csak én tanítom őt, hanem ő is engem. Természetesen színpadi rutinom már van, de a felszabadultságát szeretném beintegrálni a közös munkánkba” – tette hozzá Bereczki, aki elárulta. Nikával nem csak szakmáznak, de a megánéleti problémáikat is kibeszélik.

Hozzászólások