Vajtó soha nem teljesíti Fésűs Nelly álmát

Hallani sem akar az esküvőről

2015/07/10

Bár Fésűs Nelly és párja ragyog a boldogságtól, a férfi mégsem képes rászánni magát a nagy lépésre: hogy hivatalosan is megpecsételjék kapcsolatukat.

Vajtó Lajos és Fésűs Nelly igazi álompár! Az örök agglegény és a kislányát egyedül nevelő színésznő találkozása sorsszerű volt, de sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt. A kétkedőknek nem lett igazuk, mert a pár igazán egymásra talált, sőt egy közös gyermekük is született. Éppen ezért egyértelműnek tűnne, hogy hivatalosan is összekötnék az életüket.

Jó néhányszor utaltam már a házasságra, de La­jos mindig terel, állandóan azt mondja, hogy Elza Zorkánál nagyobb összetartó erő nem létezik, nem kell ide papír. Apák napja alkalmából Elzával elvittük Lajost a szigetközi Diamant Hotelbe. Ő már számtalan wellnesshétvégét szervezett nekünk. Gondoltam, most végre én lepem meg. Fantasztikusan éreztük magunkat, még arra is volt időnk, hogy kettesben szaunázzunk, mert Elzára a hotel animátora vigyázott” – mondta a Borsnak Fésűs Nelly.

Fésűs Nelly és család
Idilli és tökéletes a boldogság

A színésznő nem köntörfalazó típus, ezért ha valami érdekli, azt megkérdezi. Ezért párjának feltette a kérdést: mi lenne, ha összeházasodnának?

Először megcsókolt, mélyen a szemembe nézett és azt mondta, hogy szerinte ennél ideálisabb már nem is lehetne a kapcsolatunk” – tette hozzá a színésznő.

Olvass még Fesűs Nellyékről!

Hozzászólások