Válassz! Sok pénz, vagy találkozás egy világsztárral?

A gimnazista lány nem sokat gondolkozott

2015/05/08

A tizenhat éves amerikai Rhiannon Conelley nem mindennapi ajánlatot kapott, miután megnyert egy internetes szavazást. Egy üdítőitalokat gyártó cég választás elé állította: az övé lehet a nyeremény, azaz sok pénz, vagy elviszik Barcelonába, és találkozhat Neymarral, a jelenlegi leghíresebb brazil futballistával. Pontosan egy pillanatig gondolkodott a válaszon.

A Texasban élő amerikai gimnazista lány részt vett a Guaraná Antarctica nevű brazil üdítőital-gyártó cég játékában, beküldte a képét, amire több mint négyezer lájk érkezett, ezzel pedig első lett. A főnyeremény tízezer dollár volt (ez 2,7 millió forintnyi pénz), de a cég nem mindennapi ajánlattal lepte meg.

A gyár felajánlotta, hogy ha lemond a pénzről, elviszi Barcelonába, a Barcelona – Getafe spanyol bajnoki meccsre, majd utána egy fotózáson találkozhat Neymarral, a katalánok brazil támadójával. A Barca 6-0-ra nyert, a játékos betalált, ő pedig életre szóló élményt szerzett azzal, hogy jó pár közös szelfit csinálhatott Neymarral. Íme, a nagy találkozás:

.

Hozzászólások