Válaszd a sztárok kedvencét, a bőrdzsekit!

A kihagyhatatlan őszi divatkellék

2014/10/09

Olykor vagány, olykor elegáns, dögös és még sorolhatnánk egyik kedvenc ruhadarabunk előnyeit. A bőrdzseki bár sosem megy ki a divatból, de még ennyire sosem volt divatban, mint idén. Nézd meg galériánkat a sztárok kedvencéről!

Persze elszomorító, hogy hűl az idő, egyre kevesebb a napsütés, de szerencsére van valami, ami feldobhatja a szomorkás időt. Ez pedig nem más, mint az örök kedvenc, a bőrdzseki. Nők és férfiak, fiatalok és idősebbek is egyaránt hordhatják, hiszen minden korosztálynak jól áll, csupán a színt és a fazont kell megválogatni, de még ott is elég tág a határ.

Az örök klasszikus

Ahogy Coco Chanel kis feketéje bevésődött a köztudatba, mint a “little black dress”, úgy a fekete motoros bőrdzseki is évtizedek óta mindkét nem kedvence. Annyiban változott a szabásvonal az utóbbi 1-2 évben, hogy a válltömés minimalizálódott és a fazon is szűkebb, testhangsúlyosabb lett.

Bőr-szín

Míg korábban főleg a fekete és a barna dívott, addig mostanság reneszánszát élik a színes darabok is. Piros, bordó, nude, moha zöld, acélkék, mindezek színesítve még rojtokkal, szegecsekkel, strasszokkal, mindenkinek ízlése és egyénisége szerint.

Hozzászólások