Válik Amerika egyik álompárja

Külön utakon folytatják

2018/02/16

Hivatalosan is bejelentette Jennifer Aniston és Justin Theroux, az USA egyik álompárja, hogy 2 és fél év házasság után elválnak útjaik.

Amerika egyik álompárja: így emlegették a színésznőt és férjét, akik azonban most szomorú hírt közöltek: több, mint két év házasság után úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Már az év elején felröppent a pletyka, azonban akkor még mindenki a sajtó rosszindulatú kitalációjának hitte a hírt. A sztárpár most viszont hivatalos közleményben erősítette meg, amelyből az is kiderült, hogy valójában már 2017 végén eldöntötték, hogy nem folytatják együtt.

jennifer_aniston_justin_theroux.jpg.size-custom-crop.1086x0

“Hogy megelőzzük a további találgatásokat, bejelentjük, hogy külön váltunk. A döntést közösen és szeretetben hoztuk meg a tavalyi év végén. Továbbra is barátok maradunk, azonban már nem párként folytatjuk. Normális esetben ezt megpróbálnánk a nyilvánosság kizárásával intézni, de a pletykaáradat miatt inkább megosztjuk az igazságot. Többet nem nyilatkozunk ezzel kapcsolatban, így bármi mást olvasnál, az kitaláció, nem tőlünk származik. Mindenek felett arra törekszünk, hogy megőrizzük az egymás iránt érzett mély tiszteletet és szeretet.” 

Forrás
Kép: thestar.com

 

Hozzászólások