Válik Angelina Jolie és Brad Pitt

Befellegezhet Brangelináéknak

2015/12/05

Úgy néz ki, véget vet a hollywoodi sztárpárról szóló hosszan tartó pletykáknak a National Enquirer nevű magazin. Címlapján jelentett ki, hogy a 15 hónapig tartó házasság 480 millió dolláros válással fejeződik be.

Az utóbbi időkben sok problémáról lehetett hallani a házaspár háza tájáról, Brad Pitt például nem túl jól viselte feleségének beteges étkezési szokásait, de Angelina Jolie sem  engedett túl sok teret férje szórakozási rutinjainak. Bár a színésznő könyörgött álompárjának a válókereset beadása ellen, hogy ne sodorják veszélybe új közös filmjüket a By The Sea-t, Bradnek elege lett a dróton rángatott életből.

brangelina

A mostani kijelentést azért kezelik kész tényként, mert Brangelina mindkét fele kompromittáló fotókon érzi jól magát egy-egy másik ember társaságában. Angelinát a most készülő játékfilmjének kambodzsai forgatásán kapták lencsevégre, amint remekül szórakozik az egyik férfi stábtaggal, míg Bradről olyan lesi-fotók készültek, amiken egy szőke hölgy oldalán oldódik a hangulata. Egyébként egyik fotó sem bizonyít semmi huncutságot, de ezeknek köszönhetően egy újabb megállíthatatlan pletykalavina indult el.

Minden esetre azok, akik biztosra veszik, hogy itt a mese vége, azzal az információval erősítik sejtéseiket, hogy a páros május óta kiakasztotta New Orleans-i villájára az „Eladó” táblát. Egyébként ne vegyék készpénznek a végeredményt azok az olvasók, akiknek megfájdult volna a szíve a hír hallatán, hiszen a sztárpár nemrégiben mesélte el, hogy minden problémát át tudnak hidalni közös beszélgetéseikkel.

Hozzászólások