Válik a sztárpár?

Bennfentesek szerint Beyonce és Jay-Z szerelme már csak látszat

2014/07/28

Az énekesnő és a rapper között már jó ideje nincsen béke, folyamatosan arról cikkeznek az újságok, hogy a hírességek házassága látszat, csak a rajongók és a jól menő üzlet miatt vannak együtt. Sokan megkérdőjelezik a köztük levő harmóniát, ami állítólag csak a külvilágnak szól. Facebookra és Instagramra posztolt képeiken tökéletes családi boldogság látszik, azonban egy bennfentes szerint erről szó sincs, a sztárpár házassága komoly válságban van.

Ahogy azt rosszindulatú pletykák pedzegetik, első az üzlet, második a párkapcsolat és Rihanna valahol a kettő között van, utalva ezzel Jay-Z korábbi állítólagos kalandjára Ririvel, ami alaposan megtépázta a sztárpár házasságát. Nehéz a külsőségek alapján megítélni, hogy életük hogyan zajlik, de az biztos, hogy valami nincs rendben kettejük között. 

Bár Beyonce és Jay-Z folyamatosan bizonygatják szerelmük létezését, a családhoz közel álló egyik barát elárulta, közel sincs olyan harmónia már az életükben, mint régebben. Sokszor a szemükre vetették, hogy kapcsolatuk kezdetén is előbbre való volt az üzlet számukra, mint a magánélet, és a felhőtlen boldogság.

Beyonce8
” Az üzlet mindig az első helyen állt, hiszen tudják, hogy ők a hiphop királya és királynője. Ezt a pozíciót senki nem akarná elveszíteni. “- nyilatkozta a Mirror magazinnak egy bennfentes.
A pár 2003-ban jött össze, már akkor sejteni lehetett, hogy ez a kapcsolat nemcsak a szerelemről szól, de az üzleti életüknek is jót tesz majd. Beyonce szólókarrierbe kezdett és biztos, hogy nem lett volna ennyire sikeres, ha a rapper nincs az oldalán és nem segíti a zenei életben is.

Beyonce1
A kezdetek után a pár a hip-hop egyik meghatározó szereplőjévé vált, nevük és dalaik is összemosódnak, sokszor duetteznek, és koncerteznek együtt. Magánéletüket tekintve mindig nagyon óvatosak, a család egyik barátja azt mesélte, hogy a nyilvánosság kizárása miatt kéthetente telefonszámot cserélnek. A barátoknak sem könnyű találkozni velük, hiszen még a legközelebbi családtagoknak is hivatalosan be kell jelentkezniük, ha meg szeretnék látogatni őket.

Beyonce3
Egy forrás megerősítette, hogy a Met Gálán történt liftes incidens tényleg Rihanna miatt volt, akivel Jay-Z az este további részét szerette volna eltölteni. A botrányt követő hónapokban a pár egyre jobban szétesett, nem lehetett tudni, meddig tartható a látszat. Amikor ugyanis nincsenek a kamerák kereszttüzében, állítólag nagyon sokat vitatkoznak. A párhoz közel álló barát azt nyilatkozta, a színpadon kívül szinte már nem is találkoznak. “ Nem az a kérdés, hogy szétmennek-e. Az a kérdés, hogy mikor és hogyan teszik. Ők először is üzletemberek, aztán a szórakoztató iparban dolgozó énekesek, és sajnos csak valahol a lista végén szerepel az, hogy férj és feleség. “ – mesélte ismerősük, kissé szélsőséges meglátásba helyezve a sztárpár kapcsolatát.

Nem tudni, hogy mi lesz Beyonce és Jay-Z kapcsolatával, de az biztos, hogy a pletykáknak mindig van alapjuk.

Hozzászólások