Válni készülsz? Na és tortát viszel?

A boldogító nem megédesítése

2016/03/23

Egy cukrász merészet álmodott: megunva, hogy minden esküvőre ugyan olyan, de legalábbis egymásra nagyon hasonlító tortákat készít folyamatosan, előrukkolt egy új ötlettel. Imádom.

Cukrászművészünk egyszer, mikor nagyon részeg kreatív volt kitalált pár rémisztő, mondjuk azért tök vicces tortát, ha esetleg mégsem tartana sokáig a frigy, mert ugye fő a pozitivitás! Visszatérő vendégeknek kedvezmény! 

Az első torta éppen azt mutatja, mikor a férj egy laza rúgással eltávolítja a menyasszonyt a tortáról és az életéből. Ez csak az első próbálkozás volt, ezután beindult a fantáziája és 12 hónap alatt beindult a “Válási torta” biznisz”! “Ne aggódj, légy boldog, elváltál!” és hasonló, picit cinikus, picit pikáns feliratok díszelegnek a tortákon, bár az én személyes kedvencem “az elásós” torta.

A bokszoló feleség is marha jó, de inkább ne legyen ilyen tortákra szükség soha! Megnézném például Bélát és Icát, miután aláírják a válási papírokat és boldogan falatoznak a tortából pofán vágják egymást a tortával “Nesze vazze, te szemét!” kiáltások közepette.

Házasodjatok ne váljatok! Szeretkezz ne háborúzz!

Hozzászólások