Valódi Disney esküvőt szervezett a pár

Megbotránkoztató vagy meseszerű?

2016/10/03

A hölgyek többsége titkon imádja a hercegnős meséket még mindig. Ha pedig így szervezhetné meg az esküvőjét, mint ez a pár, az maga a valódi álom.

A nők kislánykorukban arról álmodoznak, hogy egyszer egy valódi tündérmesébe csöppennek. Mikor az első Disney mesét látják, legtöbbjük eldönti, hogy ő márpedig hercegnő lesz és várja a herceget a fehér lovon. Nos, sajnos keveseknek adatik meg, hogy valóra is váltsák fantáziájukat, de van akinek bejön az élet és megtudja valósítani azt ami a képzeletében megszületett. A következő esküvői képek korántsem szokvànyosak. Egy részről azért, mert valóságos hercegnős mesések, másrészt a szereplő nem egy gyönyörű királykisasszony és egy szőke herceg, hanem egy leszbikus pár.

Yalonda és Kayla Solseng kedvenc sorozata az Egyszer volt, hol nem volt (Once Upon A Time) ami egy városról szól, ahol a tündérmesék léteznek. Ennek köszönhetően remek ihletet kaptak az esküvői fotózásukat illetően: hercegnőnek öltöznek. A képek Minnesotában, romantikus környezetben készültek. Kayla Bellenek öltözött a Szépség és a Szörnyetegből, Yalonda pzedig Hamupipőkének. A képeiket egy homoszexuálisoknak fenntartott oldalon jelentették meg, ahol már 17 ezren likeolták és 8 ezren osztották meg a fotóalbumot.

A képeket természetesen támadás is érte, hogy egy leszbikus pár mègis hogyan használhatja fel a tiszta gyermeki léleknek szánt meséket ilyen erkölcstelen dologhoz. Ahogy az embereket ismerjük ezt egy egyszerű kép is kiválthatta volna belőlük, azonban ebben a helyzetben olaj volt a tűzre, hogy a két hölgy kijelentette, hogy legnagyobb álmuk mesekönyvet írni. Ezzel még nem is lenne probléma, csakhogy a könyvekben nem a klasszikus családmodell szerepelne, hanem homoszexuális párok lennének a szülők. Hát… mindenkinek a saját joga lesz eldönteni, hogy megveszi-e a könyvet. Már ha találnak hozzá egyáltalán kiadót.

Hozzászólások