Valóra vált Kasza Tibi álma

Csatornát vált a showman

2015/02/03

Hatalmas lépést tett előre Kasza Tibi, akinek senkivel össze nem téveszthető stílusát mostantól a TV2-n élvezhetik a nézők. A megújult Kasza! show február 24-én debütál a képernyőn.

Csatornát váltott a Kasza!, ám a „trendekkel” ellentétben nem a konkurenshez pártolt át Kasza Tibi önálló műsora, hanem a SuperTV2 után a TV2-n folytatja pályafutását. Nem csak a csatorna változik, de megújult színpadkép és még színesebb tartalom várja a nézőket, amivel Kasza Tibi elérte élete álmát.

„Egyre több feladatom van, például beugró voltam Berki Krisztián helyén a FEM3 Caféban, és ezeket a munkákat nagyon élvezem. Nem próbálok meg semmilyen módon kibújni a bőrömből, vagyok, aki vagyok, nem játszom meg magam. A műsorálmomat elég korán elértem, hiszen egy saját show-t kaptam, ami folyamatosan bővül, de az egyetlen és legnagyobb álmom, hogy a Kasza! főműsoridőbe, a TV2-re kerüljön – nyilatkozta egy korábbi interjúban Kasza Tibi az RC News-nak.

Kasza Tibi legnagyobb vágya teljesült (fotó: TV2)
Kasza Tibi legnagyobb vágya teljesült (fotó: TV2)

Úgy tűnik, az énekesből lett műsorvezetőnek nem kellett sokáig ábrándoznia erről, hiszen a Kasza! vadiúj tartalommal és színpadképpel február 24-én debütál a TV2 képernyőjén. Bár az egész show átalakul, abban biztosak lehetünk, hogy a névadó műsorvezető ezentúl sem kíméli saját magát és sztárvendégeit, és ugyanolyan  szókimondó poénokkal folytatja egyedülálló interjúit, ahogyan azt eddig is tette.  

Hozzászólások