Valóra vált Kasza Tibi álma

Thaiföldre szökne barátnőjével

2014/11/28

Kasza Tibi élete fenekestül felfordult az utóbbi években: zenei karrierje mellett műsorvezetőként is egyre nagyobb teret kapott, mostanra pedig legnagyobb álmai is beteljesültek a Kasza! show-val.

Az énekesből lett showman nem titkolja: régóta fájt már a foga egy saját műsorra, és szerinte remekül döntött a TV2, amikor elindította a Kasza! showt.

„Az utóbbi hónapokban nagyon megsűrűsödtek a különböző tévés szereplések: a saját showműsorom mellett megy a Bumm! Liptai Claudiával, de említhetném a FEM3 Cafét is, ahol beugró voltam a berki helyett – örülök, hogy a TV2 végre megértette azt, amit én már régóta hajtogatok: hogy egyszerűen képernyőre termettem!  Nagyon élvezem ezeket a munkákat, és nem próbálok meg kibújni a bőrömből, mindig magamat adom. Őszinte leszek: a műsorálmom elég gyorsan valóra vált, mert az, hogy saját show-t vezethetek, amit folyamatosan fejlesztgetünk, most már elő zenekarral dolgozunk, sőt, már asztalom is van, amire pakolhatok! A legnagyobb vágyam, hogy a Kasza! főműsoridőbe kerüljön a TV2-re, és remélem, hogy ez hamarosan be is teljesül” – árulta el Kasza Tibi az RCNews-nak.

kasza tibi
Kasza Tibi álma való vált, amikor megkapta a Kasza! show-t (Fotó: TV2)

A rengeteg munka mellett persze a pihenést sem hanyagolja el: azt tervezi, hogy jövő év elején szokásos thaiföldi kiruccanásra megy barátnőjével.

„Az év vége még munkával telik: fellépésekkel, forgatásokkal, Kasza! felvételekkel és egy exkluzív szilveszteri kiadással. Aztán lesz szünet januárban, akkor mindenképpen szeretnék elszökni a pár hétre a párommal Thaiföldre, ahogy szoktuk. Februárban azonban folytatódnak a Kasza! show felvételei, ám hogy a TV2-nek egyébként milyen tervei vannak velem, erről még nem informáltak – de nagyon bízom benne, hogy vannak – mondta jelentőségteljesen Tibi.

Hozzászólások